Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραβείο και αποδοκιμασίες από τον κόσμο για Στέρλινγκ

Βραβείο και αποδοκιμασίες από τον κόσμο για Στέρλινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2015 01:54
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αναδείχτηκε κορυφαίος νεαρός παίκτης της Λίβερπουλ για τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο ίδιος αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο των «κόκκινων» όταν κλήθηκε να παραλάβει το βραβείο του.

Το βραβείο του κορυφαίου νεαρού παίκτη της σεζόν για τη Λίβερπουλ παρέλαβε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από αρκετούς οπαδούς των «κόκκινων».

Αγγλικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως ο νεαρός επιθετικός θα ζητήσει από τη διοίκηση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «κόκκινους».

Κατά την παραλαβή του βραβείου του σε εκδήλωση του συλλόγου, κάποιοι από το κοινό διέκοψαν την ομιλία του, ζητώντας του να μείνει στην ομάδα. Αμέσως ακολούθησαν έντονες αποδοκιμασίες και σφυρίγματα από αρκετούς οπαδούς (συνολικά 3000 βρέθηκαν στην εκδήλωση) που επιθυμούν την αποχώρηση του από την Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος βραβεύτηκε ως κορυφαίος παίκτης της χρονιάς για την Λίβερπουλ ενώ πήρε και το βραβείο του κορυφαίου γκολ της σεζόν για το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βραβευτεί ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος πήρε βραβείο για τα επιτεύγματα του στον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.