Ξεχρέωσε τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Ξεχρέωσε τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!Ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης κατέθεσε διατραπεζικά 10,8 εκατ. ευρώ και απάλλαξε οριστικά την ΠΑΕ από τα χρέη της προς το Δημόσιο. «Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός» δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο βραχνάς των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, καταθέτοντας διατραπεζικά το ποσό των 10,886,000 ευρώ.

«Μόλις δώσαμε στην εφορία τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταβολή των χρημάτων. Πληρώσαμε 10.886.000 ευρώ και με αυτό τελειώσαμε το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Θέλω να συγχαρώ όλους εμάς, όλους όσοι πίστευαν, αλλά και τους δύσπιστους. Ο ΠΑΟΚ είναι σωστός απέναντι στην πολιτεία και τους δανειστές του. Τελειώσαμε αυτή τη μακροχρόνια διαδικασία και απελευθερώσαμε τον σύλλογο από αυτό το βάρος» δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, και πρόσθεσε:

«Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα κάνουμε βήμα – βήμα την αλλαγή του συστήματος του ΠΑΟΚ, θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες υποθέσεις, και είμαι πολύ ευτυχισμένος και τυχερός, που μπορώ να αρχίσω να υλοποιώ τις σκέψεις μου.

Ήταν θεμά αρχής, θα μπορούσαμε να πέσουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Ήταν η πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση κι από θέμα ταχύτητας, θα ήθελε τον ίδιο δρόμο. Δεν ήθελα να υπάρχει μαύρη κηλίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, και μάλιστα με τη δική μου παρουσία. Θέλω όλη η Ελλάδα να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει τις οφειλές του. Όλα όσα χρωστάει. Αυτό τελείωσε
»

«Να μπει ο ΠΑΟΚ στην 20άδα των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων»


Για την φράση του «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά μου χρέη» και το γεγονός ότι την έκανε πράξη: «Θέλω με κάθε σιγουριά να βεβαιώσω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ απλά σαν ΠΑΕ. Εγώ αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ στο σύνολο του. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζουμε όλα τα τμήματα και το μπάσκετ και το βόλεϊ και το χάντμπολ και όλα όσα αφορούν την έννοια του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε να τα στηρίζουμε. Στρατηγικός στόχος είναι να μπει στην 20άδα των καλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ. Δεν ξέρω ακόμη πως θα το πετύχουμε, αλλά είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ»

Για τους στόχους του από εδώ και πέρα: «Πρώτος στόχος είναι να κοιμηθώ με καλές σκέψεις. Τον τελευταίο καιρό άκουγα διάφορα δυσάρεστα πράγματα. Αυτό ενίσχυε την υπομονή μου. Ήθελα ο κόσμος να πεισθεί. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα συμπληρώσουμε την ομάδα των μάνατζερς. Σήμερα ο γιος μου και κ. Πρόεδρος βρίσκονται στην Ισπανία και ελπίζω να ολοκληρωθούν με επιτυχία εκεί οι διαπραγματεύσεις. Ελπίζω να τελειώσουμε τις συζητήσεις για τα θέματα του προσωπικού και μετά να δούμε τους στόχους μας».

«Θα αυξηθεί η επένδυση, τώρα έχουν λυθεί τα χέρια μας»


Για την επένδυσή του μετά την εξόφληση των χρεών: «Ναι βεβαίως θα αυξηθεί η επένδυση. Τώρα έχουν λυθεί τα χέρια μας και θα ασχοληθούμε με την πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας. Βεβαίως μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς σοβαρή υποδομή. Μπορούμε να πούμε ότι η Νέα Μεσήμβρια δεν είναι βάση για μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε την ανάπτυξη. Αυτές οι επενδύσεις είναι και μεγάλες και μακροχρόνιες. Δεν σταματούν, συνεχίζονται. Θα τα δείτε όλα αυτά.

Για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τήρησε τις υποσχέσεις της: «Δεν θα ήθελα να δώσω πολιτική διάσταση σε αυτό το θέμα. Έχω πει ήδη πάνω ότι είναι μία περίεργη αίσθηση. Ήπια πάνω ένα ποτήρι τσάι το οποίο κόστισε 10.8 εκ. ευρώ. Πρέπει να πουν σε εμάς ευχαριστώ. Μπορούσαμε να μην πληρώσουμε, αλλά πληρώσαμε. Θέλω να καλέσω όλους όσους χρωστούν να σκεφτούν ότι ίσως οι δικές τους οφειλές μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα. Η κίνηση του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι παράδειγμα. Δεν θα πρέπει να βλέπουμε μόνο τον προσωπικό πλουτισμό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φίλους του ΠΑΟΚ στην Ελληνική Βουλή, αλλά και στους ανθρώπους που δεν είναι στο Κοινοβούλιο. Ευχαριστώ την ομάδα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την ομάδα του κ. Καμμένου. Αυτούς που υποσχέθηκαν και το έκαναν. Αυτή ίσως είναι η κύρια διαφορά με τους προηγούμενους».

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τι μπορώ να σχολιάσω;»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά». Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν!

Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους.

Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της
!Ομάδες που αφορά: ΠΑΟΚ, ΕΛΛΑΔΑ

Σχολιασμός

32 σχόλια:

στις 12/05/2015 16:42
mono PAOK

στις 12/05/2015 16:51
'' ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ '' .......... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ........ ΦΩΡΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ .......... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ..... ΚΑΤΙ ΝΤΕΜΕΚ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΡΟΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000.000 ΕΥΡΩ ....... ΚΑΤΙ '' ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ '' ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ !!! ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ......... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑ .......... ΟΛΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

στις 12/05/2015 16:56
BRAVO PROEDRE MONO ESI EIXES TA @@ NA PLIROSEIS OLOKLIRO TO XREOS DINONTAS 11 EKATOMMIRIA SE METRITA GIA ALLI MIA FORA APODEIKTIKE OTI EMEIS DEN EIMASTE AEK I ARIS NA PEFTOUME KATIGORIES OSTE NA DIAGRAFOUN AUTA POU XROSTAME ME APOTELESMA NA BAINEI MESA TO KRATOS TORA PAME GIA ALLA AFOU XRIMATA IPARXOUN!!!

στις 12/05/2015 17:05
an kai eimai pao ena megalo mpravo ston savidi!!

στις 12/05/2015 17:27
ETSI RE SAVVIDI MEGALEEEEEEEEEE PAOKARA OLE! EISAI MEGISTOS!

στις 12/05/2015 18:41
bravo ston paok

στις 12/05/2015 20:30
Αν και ολυμπιακός , μπράβο στον Σαββίδη , πολύ καλή κίνηση..

στις 12/05/2015 20:34
Μπράβο σε αυτόν τον Κύριο...τα άλλα τα βρωμολαμόγια πρέπει να ντρέπονται

στις 12/05/2015 20:40
δεν χρωσταω ολα τα'χω πληρωμενα χαχαχαα μαλακες οταν το ειδα ελιωσα χαχαχα

στις 12/05/2015 20:41
πολυ καλη κινηση αυτο ανοιγει τον δρομο για επενδυσεις

στις 12/05/2015 21:16
Bravo prodre perimenoume na doume kai alla pramata pame gera paokara

στις 12/05/2015 21:35
Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ..!! ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

στις 12/05/2015 23:38
Μεγάλο κορόιδο είσαι μωρέ αδερφάκι μου.Δεν πάνε να πέσουνε όλοι να με φάνε.Εγώ τη γνώμη μου θα την πω.Έριξες αυτά τα λεφτά πού; Στο ελληνικό ποδόσφαιρο;Γιατί ασχέτως ομάδας,το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το προιόν που επενδύεις.Παράγκες,στημένα παιχνίδια,ανύπαρκτη αθλητική δικαιοσύνη,ταλιμπάν οπαδοί που μπορεί για ένα σφύριγμα να σπάσουν το γήπεδο και να σε πετάξουνε για ολόκληρη σεζόν έξω από την Ευρώπη,παραρτήματα ομάδων,πρόεδροι γκάγκστερς και πόσα δεν ξέρω άλλα.Εσύ Σαββίδη ή ρομαντικός είσαι ή πονηρός και δεν ξέρω τι ετοιμάζεις ή μεγάλος βλάκας.Εξήγηση εγώ δεν βλέπω σε τέτοιες κινήσεις και ειδικά από επιχειρηματίες σαν εσένα. Εσύ κάτι άλλο σκέφτεσαι.Θα δείξει.

στις 13/05/2015 00:07
Μπραβο του....πολυ καλυτερος απο αλλους

στις 13/05/2015 00:33
Έχεις και τύπους σαν τον Nevermore να λένε τις μαλακίες τους.Εμείς δεν είμαστε Αρης και ΑΕΚ κλπ.Ρε παληκάρι,βρέθηκε ένας άνθρωπος με λεφτά και διάθεση να πληρώσει όοοοοοολες τις λαμογιές των προηγουμένων και να στηρίξει την επένδυση του και αυτό εσένα σαν Μπαουγκτζή σε κάνει καλύτερο από τον Αρειανό και τον Αεκτσή;Εσένα τι σε κάνει περήφανο δεν καταλαβαίνω.Από την τσέπη σου και το φιλότιμο σου τα πλήρωσες;Aν δεν βρισκότανε αυτός,όχι γ' εθνική,ειδική κατηγορία έπρεπε να ιδρυθεί για να παίξεις.

στις 13/05/2015 01:51
th bravo kai bravo re provata. valte nou re eseis tous plhrwnetai kai paizoune me tetoia posa. xairestai pou "ksexrewse" o paok kai den exete ena 2fragko na fate mia turopita. e re kapitalismos kai faveles pou mou thelete. STOKOI!

στις 13/05/2015 03:29
xaxaxaxaxaxaxaxaxa paparantzas pou pas me auto to name re xanoumi epeidi les sinexeia paparies to evales auto oste na min to ksexname???xoris na ksereis ta vasika asxete milas megalo koroido tha itan an den edine ta xrimata stin pae meso daneiou apo alli dikia tou etaireia pou simainei oti an figei apo tin omada ta lefta auta prepei na tou epistrafoun gataki ti nomizes esi an itan koroido tha evgaze ekatommiria???pos na to eksigiseis meta eno den exeis katalavei xristo enas anthropos vrethike na grapsei oti den einai kaliteros apo tin aek kai ton ari esi diladi pali den katalavaineis tipota logo xamilou iq tha einai an den me kanei perifano kati pou perimena gia xronia tote gia poio logo to ekane apo tin tsepi mou tha kseplirothei to daneio alla pou na to ksereis kai auto emeis den eimaste aek i aris gia na paizoume se eidikes katigories ta exeis berdepsei ola an ginotan kati tetoio tha eixe pesei i kivernisi kai fisika toprotathlima den tha ginotan!!!

στις 13/05/2015 03:32
damian ola ta maura ta vlepeis epeidi den exeis xrimata ta lefta auta den einai dika mas ola einai kerdi ton allon epixeiriseon pou exei auto den simainei fisika oti den tha parei ta lefta pou edose apo emas exeis berdepsei tis families me tis faveles mathe prota ta vasika kai meta tha katalaveis perissotera tora theleis douleia...

στις 13/05/2015 09:31
ποα γλιτωσε δεν μας ειπε ποσα του εσβησαν ο τσιπρας αλλα καλα κανανε

απο το να παει γ εθνικη και να μην παρουν τπτ .

στις 13/05/2015 11:28
αφιερωμένο σ όσους τον αμφισβητούσαν, τον έβριζαν και έλεγαν πως πήγε στον ΠΑΟΚ μόνο για να κονομήσει

στις 13/05/2015 12:07
Σαν τον Σαββίδη κανένας άλλος ούτε ο μπούλης ούτε ο νιάου.

στις 13/05/2015 12:28
Nevermore το paparantzas βγαίνει από το παπαρι,που κάτι γατάκια σαν κι εσένα έκαναν μονόζυγο πολλές φορές. Ο μεθυσμένος δεν ξέρει ότι είναι μεθυσμένος και ο Μπαουγκτζης ότι είναι βλαμενος .Ξαναρωταω.....εσένα τι σε κάνει καλύτερο από Αρειανό και .Αεκτση.Πότε αυτοί οι οπαδοί δεν πλήρωναν για τις ομάδες τους και δεν ήθελαν όλα να είναι πληρωμένα.Η ΑΕΚ μάζεψε από εισιτήρια φέτος περισσότερα από ότι εσυ.Ο Αρης μέσω της .λέσχης του,μόνο από συνδρομές,μάζευε πάνω από 1 μύριο το χρόνο.Ζεστα λεφτά ,οπαδών,όταν η μισή Ντουμπα γέμιζε τζαμπατζηδες που δεν έδιναν ούτε το εισιτήριο .Αλλά είπαμε....με ξένα κολιβα,μνημόσυνο.Έγινε και ο Ταμ ταμ οπαδός των ελληνικών γηπέδων αξιοπρεπής.Τέλος για να δεις ότι μόνο αξιοπρεπής δεν είσαι,δες πόσα χρήματα σου έσπρωξε μόνο ο Βενιζέλος,την τελευταία δεκαετία.Ξέρω ξέρω.Αυτα ούτε τα ξέρετε ούτε πότε τα είδατε.Μπαουγκαρα ρεεεεε!!!!!

στις 13/05/2015 12:59
Όσο για τον Σαββίδη κοίτα πιο.προσεκτικά τι εχω γράψει.Αλλά όχι ρε φίλε,έχεις δίκιο.Δεν είναι στη γλώσσα που καταλαβαίνεις.Γκουγκλαρω στο translate λοιπόν και γράφω....Ουγκα τιπούκα Σαββιδ φούγκα Μπαουγκ ουγκάντα ουγκ Αουγκ Αουγκ μπαγκα .νταγκα ουουου γκ γκ.Γκ.....Κατανοητό;Ελα πάλι για μονόζυγο οποτε θέλεις.

στις 13/05/2015 16:10
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa to onoma auto vgainei apo to paparas afou sinexeia les paparologies me liga logia eisai periptosara kaneis allos den to tonizei meso tou onomatos pou exei valei esi eisai o asxetos gataki tora emathes tin alitheia epeidi stin eipa ego pali kala pou to katalaves amesos auto eleipe na einai koroido o proedros kai oxi esi pou eisai mia fleva apo ta @@ mou...o methismenos to mathainei meta opos kai esi pou emathes tora tin alitheia den nomizo na ta eixes piei otan egrafes oles autes tis paparies...eisai toso asxetos pou theleis na se eksigiso pio analitika giati me kanei kalitero san opado apo alles omades otan den eisai tzabatzis diladi plironeis ta xrei sou simainei oti o proedros noiazetai gia tin omada kai den koitaei mono na vgalei xrimata opote auto me kanei diaforetiko apo alles omades ara kalitero...giati me les posa lefta mazepsan oi omades eno pesane stin gama ethniki meta ti na to kano einai xasimo xrimaton gia emena i aek mazepse perissotera xrimata giati t

στις 13/05/2015 16:17
to gipedo pou den einai diko tis xoraei 70.000 kosmo polla perissotera apo emas an eixame kai emeis tetoio gipedo stin Thessaloniki tha to gemizame kai emeis sta derby den ta ksereis kala xanoumi kai sinexeia les paparologies emeis eixame tin epoxi zagoraki to miso gipedo me agorasmena diarkeias kai to allo miso gemato panta sta derby tzambatzides apo tote pou bikan ta tournike den iparxoun alla pou na to ksereis auto ola ego prepei na sta leo...oso kai an ponaei i alitheia auti einai oso kai na voithisan tin omada oi opadoi tis aek kai tou ari pesane katigories logo xreon se antithesi me emas pou den prokeite na pesoume pote kai to xreos tha kseplirothei olo apo tin voitheia tin dikia mas stadiaka ta lefta tou proedrou den einai ksena paparologe alla dika mas emeis tou ta dosame...anti na koitas ta xalia sou milas gia ton paok dioti se ponaei i alitheia posa xrimata zimioses to kratos den mas eipe kai prepei na ta plirosoume emeis oi paoktsides me ta metra pou vazoun oi kiverniseis di

στις 13/05/2015 16:20
dioti eiste lamogia kai koitate mono na vgalete xrima kai pote na dosete esi koita ti exeis grapsei tora sto google kai perimeneis na se vgalei metafrasi xaxaxaxaxaxaxaxa periptosara pali kala pou katalaves oti exo dikaio proedros koroido me ekatommiria apo piso den iparxei oute ta vasika den ikseres logo anapirias sto kefali mallon opote theleis boreis na kaneis tsoulithra ksana sta @@ mou gia na apolauseis perissotero tin diadromi...

στις 13/05/2015 17:42
Το μόνο που εχω καταλάβει από εσένα,είναι ότι σίγουρα πάσχεις από ελληνικα και αντίληψη. Χρησιμοποίησα παρελθόν και παρόν για να σου δώσω παραδείγματα που δεν θες να καταλάβεις και να δεχτείς.Αξιοπρέπεια έχει ο καθένας σαν άνθρωπος πρώτα και μετά σαν οποδός.Το ότι ένας πρόεδρος πληρώνει και ένας όχι ,δεν αντικατοπτρίζει την αξιοπρέπεια του απλού φίλαθλου. Δηλαδή εγώ αν είμαι λαμογιο στην πιάτσα,αλλά παοκτσης ,είμαι ωραίος; Μακάρι επίσης να είχες να πληρώσεις μόνο τα της ΑΕΚ και Αρη.Εσυ νομίζεις ότι τα χρέη αυτα ήταν όλα προς το δημόσιο ή είναι ότι οι μόνες εταιρείες ασχέτως αντικειμένου,που χρησιμοποίησαν τέτοιου είδους νόμους;.......By the way,το παλατάκι στην Πυλαία,ποιος το πλήρωσε;Μη μου πεις ο Παοκτσης,θα κλάψω απ το γέλιο.Όσο για το ότι ο κάθε Σαββίδης νοιάζεται πρώτα για τον κάθε ΠΑΟΚ και μετά για την τσέπη του,απλά δεν ξέρεις τι λες.Κανείς από αυτούς δεν έφτασε να παίζει με εκατομμύρια μόνο γιατί ήτανε έξυπνος και δραστήριος.Πόσο μάλλον συναισθηματικός.Ο,τι θέλεις κατάλαβε..

στις 13/05/2015 17:51
Nevermore.Μιας και τα ξέρεις όλα,για πες μας και για τα μαύρα κονδύλια από Βενιζέλο..Ποιός θα τα ξεπληρώσει αυτα; Μα ο Αεκτσης κι ο Αρειανός όπως κι ο κάθε Ελληνας.Κοντόφθαλμο γατακι .

στις 13/05/2015 18:08
to mono pou exeis katalavei esi einai oti o proedros den einai megalo koroido opos egrafes xthes meta tin eksigisi pou se edosa se eipa analitika giati eimai diaforetikos diladi kaliteros apo tin aek kai ton ari alla to genikeueis kai milas prosopika dioti eisai klasiko paradeigma Ellina pou den thelei na mathei ta vasika kai to girnaei me paradeigmata sinexeia se genikeuseis i akoma kai se alla athlimata...pote milisa ego gia aksiprepeia tou filathlou ego panta anaferomai stin omada me liga logia ta exeis berdepsei entelos i den theleis na katalaveis ta vasika...ti paparologies grafeis pali siga min pliroso kai ta xrei tou gayrou tosa lefta evgale apo tis metagrafes perisi as ta dosei sto kratos prin paei kratitirio kai anagkastei opos kai kapoioi alloi na ta plirosei amesos...

στις 13/05/2015 18:16
meta den egrapsa pouthena oti mono emeis plirosame ta xrei mas oti theleis katalavaineis pali alla oti exoume dosei ta perissotera kaneis den exei dosei tosa xrimata...den boro na katalavo giati se ponesa toso poli kai milas sinexeia gia ton paok akoma kai sto basket piges pou oles oi omades exoun parei xrimata gia ta kleista gipeda apo to kratos logo kai ton olympiakon agonon auto pou prepei na koitas xanoumi einai ta xalia sas akomi kai otan ponaei i alitheia allios den prokeite na mas ftasete pote einai kanonas autos...tha me trelaneis esi pou egrapse oti noiazetai prota gia tin omada kai meta gia ta xrimata tiflos eisai i amnisia exeis???se ligo tha me peis oti osoi exoun ekatommiria einai koroida giati plironoun perissoterous forous xaxaxaxaxaxaxaxa periptosara den exeis katalavei xristo den exo idea gia ta kondilia pou les ego ksero oti bike me to arthro 44 kai 99 meta polla ekatommiria to kratos mesa alla fisika opos oloi oi Ellines den koitas tis dikes sou lamogies alla olon to

στις 13/05/2015 18:17
Οκ.Καλυφθηκα και για Βενιζέλο,παλατακι.Τα είπες όλα.........Ο,τι να 'ναι..

στις 13/05/2015 18:56
pos na min kaliftheis afou anaferesai mono se oti se simferei xoris na koitas ta dika sou xalia dioti i alitheia ponaei den xreiazetai na ta ksanagrapso to thema einai oti emathes ta vasika alli fora prota tha diavazes kanena site i efimerida kai meta tha anaferesai se koroida xoris na katalavaineis oti theleis...

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: