Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Έμιρειτς» η Σουόνσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Έμιρειτς» η Σουόνσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2015 00:30
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην γκολκίπερ της Άρσεναλ, Φαμπιάνσκι, η Σουόνσι έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα των «κανονιέρηδων» και μπορεί να κάνει όνειρα για Ευρώπη.

Το αήττητο σερί 10 αγώνων της Άρσεναλ σταμάτησε η Σουόνσι. Με γκολ του Γκομίς (85’) οι «κύκνοι» νίκησαν με 1-0 τους «κανονιέρηδες» στο «Έμιρειτς» και μείωσαν στο -2 τη διαφορά τους από την 6η Τότεναμ ενώ βρίσκονται στο -1 από την 7η θέση, που θα δώσει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κερδίσει την Άστον Βίλα στον τελικό του Κυπέλλου.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με την Άρσεναλ να είχε φλύαρη κατοχή, καθώς η Σουόνσι αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να περιορίσει τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν ρυθμό και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, ωστόσο ο, Λούκαζ Φαμπιάνσκι, σταμάτησε την πρώην ομάδα του.

Κορυφαία του προσπάθεια η διπλή απόκρουση στο 76’ στα σουτ των Σάντσες και Γουόλκοτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ δύο λεπτά μετά είπε «όχι» και σε σουτ του Καθόρλα.

Η Άρσεναλ συνέχιζε να πιέζει για το γκολ της νίκης, όμως αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Σουόνσι. Στο 85’ ο Μοντέρο έβγαλε τη σέντρα και ο Γκομίς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 που χάρισε τη νίκη στην Σουόνσι.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «κανονιέρηδων» στο πρωτάθλημα από τις 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι Λονδρέζοι συνεχίζουν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την απευθείας έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς βρίσκονται στο +2 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.