Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Νάθαν

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Νάθαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2015 03:11
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Νάθαν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους «μπλε». Στα 6 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφή από την Ατλέτικο Παραναένσε.

Τη συμφωνία του με την Τσέλσι επιβεβαίωσε ο Νάθαν. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα στη χώρα του, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «μπλε» και στη συνέχεια ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής για τον διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο Νάθαν, που φέρεται ότι βρίσκονταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 του 2013, σημειώνοντας πέντε γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Ωστόσο ο νεαρός άσος δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Παραναένσε, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές ως βασικός.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Τσέλσι το καλοκαίρι αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραχωρηθεί δανεικός.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.