Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Ρόμα προσπέρασε την Λάτσιο

Σέριε Α: Η Ρόμα προσπέρασε την Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 19:47
Η Ρόμα νίκησε με 2-0 την Τζένοα στο «Όλιμπικο» και ανέβηκε στην 2η θέση μετά την ισοπαλία (1-1) της Λάτσιο απέναντι στην Αταλάντα. Απώλεια για Ίντερ, ανέβηκε 5η η Φιορεντίνα.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Ρόμα, η οποία επικράτησε με 2-0 της Τζένοα και προσπέρασε τη Λάτσιο στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι «τζιαλορόσι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν το προβάδισμα στο 35’ με γκολ του Ντουμπιά, ο οποίος βρήκε ξανά δίχτυα μετά το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην Σασσουόλο.

Στην επανάληψη η Τζένοα ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο αυτό δεν έγινε και ο Φλορέντσι «σφράγισε» στις καθυστερήσεις το τελικό 2-0, αφού διένυσε κούρσα 40 μέτρων.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Τοροσίδης και Μανωλάς, ενώ ο Χολέμπας πέρασε στο παιχνίδι στο 87’ αντί του Ιμπάρμπο.

Έπεσε 3η η Λάτσιο


Σέριε Α: Η Ρόμα προσπέρασε την Λάτσιο
Στην 3η θέση με -1 από τη Ρόμα υποχώρησε η Λάτσιο, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 39’ με γκολ του Μπιάβα, ωστόσο η Λάτσιο έφτασε στην ισοφάριση στο 78’ με τον Παρόλο.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, ο οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αστράγαλο τον Ιανουάριο. Ο Σέρβος άσος μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και είχε σημαντική ευκαιρία για να φέρει… τούμπα το ματς, με το 1-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Έχασε την ευκαιρία η Ίντερ, ανέβηκε 5η η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Η Ρόμα προσπέρασε την Λάτσιο
Την ευκαιρία να πιάσει την Σαμπντόρια στην 6η θέση έχασε η Ίντερ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Κιέβο στο Μιλάνο.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Χαντάνοβιτς στο δεύτερο μέρος για να μην γνωρίσει την ήττα!

Στην 5η θέση ανέβηκε η Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Τσεζένα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.

Πρωταγωνιστής των «βιόλα» ήταν ο Ίλισιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (31’ πεν., 35’), δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 56’ ο Τζιλαρντίνο «έγραψε» το 3-0 και τρία λεπτά μετά η Τσεζένα διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τέρμα του Ροντρίγκες.

Τέλος, η Ουντινέζε νίκησε με 1-0 την Βερόνα εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Ντι Νατάλε, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 62’ και έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τα 206 τέρματα στη Σέριε Α, ξεπερνώντας τον Ρομπέρτο Μπάτζιο στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.