Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έριξε «οκτάρα» η Μπαρτσελόνα! (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έριξε «οκτάρα» η Μπαρτσελόνα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2015 18:57
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 8-0 την Κόρντομπα εκτός έδρας, ξέφυγε ξανά με +5 από την 2 Ρεάλ, που δοκιμάζεται στην έδρα της Σεβίλλη, και ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Χατ-τρικ ο Σουάρες, δύο γκολ ο Μέσι.

Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στην ουραγό Κόρντομπα η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» πήραν εντυπωσιακή νίκη με 8-0 στο «Νουέβο Αρκάνχελ» και μπορούν πλέον να σκέφτονται το παιχνίδι με την Μπάγερν στο «Καμπ Νου» για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν για 42 λεπτά την πίεση της Μπαρτσελόνα, η οποία κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 42’ ο Ράκιτιτς «έγραψε» το 1-0, έπειτα από την 20η ασίστ του Μέσι στο πρωτάθλημα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σουάρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ μετά από εξαιρετική πάσα του Ινιέστα.

Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο όπως τελείωσαν το πρώτο, δηλαδή με γκολ. Μετά από σέντρα του Άλβες στο 46’, ο Μέσι «έγραψε» το 3-0 με κεφαλιά ενώ στο 53’ ο Σουάρες πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από νέα ασίστ του Άλβες.

Η πρώτη ευκαιρία της Κόρντοβα στο ματς σημειώθηκε στο 60’ με τον Μπράβο να πραγματοποιεί ωραία επέμβαση σε σουτ του Εκένγκ και ένα λεπτό μετά ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής (ο ίδιος είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος).

Στο 65’ η Μπαρτσελόνα σημείωσε 5ο γκολ με κεφαλιά του Πικέ, ενώ στο 80’ ο Μέσι πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα μετά από ασίστ του Σουάρες, φτάνοντας τα 40 στο πρωτάθλημα. Τρία λεπτά μετά ο Νεϊμάρ έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα και στο 88’ ο Σουάρες σημείωσε χατ-τρικ, το πρώτο του με τους «μπλαουγκράνα», διαμορφώνοντας το τελικό 8-0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.