Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Γουέστ Μπρομ, πλησίασε στο -4 η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Γουέστ Μπρομ, πλησίασε στο -4 η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2015 22:19
Η Γουέστ Μπρομ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και επέτρεψε στην Λίβερπουλ – που κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ- να μειώσει στο -4 τη διαφορά της από την 4η θέση, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της σεζόν.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Γουέστ Μπρομ στο «Όλντ Τράφορντ» και είδαν τη διαφορά τους από την 5η θέση να μειώνεται στους 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής (έφτασαν και στο 80%) στην αναμέτρηση, ωστόσο δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με προσπάθειες του Φαν Πέρσι, ενώ ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο στο δεύτερο μέρος.

Η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να απειλήσει την Γούεστ Μπρομ, η οποία «πάγωσε» το «Όλντ Τράφορντ» στο 63’ με γκολ του Όλσον! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπράντ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Σουηδού αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 74’ με πέναλτι του Φαν Πέρσι, ωστόσο ο Μάιχιλ μάντεψε σωστά και απόκρουσε την εκτέλεση του Ολλανδού, ο οποίος επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ. Ο γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις σε σουτ των Φαν Πέρσι (90+1’) και Ντι Μαρία (90+2’), με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα της Γιουνάιτεντ, κάτι που έχει να συμβεί από τον Δεκέμβριο του 2001. Μάλιστα και στις τρεις ήττες, η ομάδα του Φαν Χαάλ δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 1989.

Με Τζέραρντ η Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Γουέστ Μπρομ, πλησίασε στο -4 η Λίβερπουλ (video)
Με γκολ του Τζέραρντ στο 87’, η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ στο «Άνφιλντ», έμεινε μόνη στην 5η θέση και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την τετράδα.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 19’ με ωραίο σουτ του Κουτίνιο, ενώ είχαν καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και στο 73’ η ΚΠΡ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Φερ.
Έξι λεπτά μετά ο Σκτρελ κέρδισε πέναλτι όμως ο Γκριν απόκρουσε το πέναλτι του Τζέραρντ, κρατώντας το 1-1.

Στο 82’ η ΚΠΡ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ονουόχα με δύο κίτρινες σε διάστημα τριών λεπτών και στο 87’ ο Τζέραρντ πήρε το… αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κουτίνιο.

8η σερί ήττα για Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Γουέστ Μπρομ, πλησίασε στο -4 η Λίβερπουλ (video)
Σπουδαία νίκη στη μάχη για τη σωτήρια πήρε η Λέστερ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Νιούκαστλ, υποχρεώνοντας την στην 8η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα!

Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Πίρσον, η οποία πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Ουγιόα (1’, 48’ πεν.) και Μόργκαν (17’), ενώ είχε ευκαιρίες για ένα ακόμα τέρμα. Με εννέα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Νιούκαστλ, που γνώρισε 8η σερί ήττα και βρίσκεται μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκεί βρίσκεται η Σάντερλαντ, η οποία με δύο πέναλτι του Γκόμες, πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Μπέρνλι καθώς έφυγε ηττημένη (1-0) από την έδρα της Γουέστ Χαμ και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη στην Τσάμπιονσιπ.

Με τον Μπεντέκε να πετυχαίνει δύο γκολ, η Άστον Βίλα κέρδισε με 3-2 την Έβερτον στο «Βίλα Παρκ» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή, ενώ η Σουόνσι νίκησε με 2-0 την Στόουκ και απέκτησε ελπίδες για την 7η θέση, που θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αν η Άρσεναλ κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με την Άστον Βίλα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.