Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόστιμα σε Περέιρα, Κασάμι και Μελισσανίδη

Πρόστιμα σε Περέιρα, Κασάμι και Μελισσανίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2015 17:31
Πρόστιμο 9 και 7 χιλιάδων ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι για τη συμπεριφορά τους στο φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρόστιμο στις δύο ΠΑΕ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Με χρηματικό πρόστιμο 9 και 7 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα τιμωρήθηκαν οι Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Με πρόστιμο 7,5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ. Το ίδιο συνέβη και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9 χιλιάδων ευρώ για τις δηλώσεις του μετά το φινάλε του προημιτελικού.

Οι αποφάσεις:

«Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π χρηματική ποινή πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ για κάθε πράξη και κατά συγχώνευση επτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ. Στον PEREIRA VITOR χρηματική ποινή εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ και στον KASAMI PAJTIM χρηματική ποινή επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου με ΑΕΚ στις 11/3)».

«Δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι Δημήτριος Μελισσανίδης και ΠΑΕ ΑΕΚ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ' αυτούς με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο εγκαλούμενο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 11/3)
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.