Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ετοιμάζεται για φιέστα η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ετοιμάζεται για φιέστα η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2015 23:57
Μια νίκη χωρίζει την Τσέλσι από το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο νίκησε με ανατροπή (3-1) τη Λέστερ εκτός έδρας και ετοιμάζεται για… φιέστα στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Λέστερ, η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 3-1 σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής και πλέον χρειάζεται ακόμα τρεις βαθμούς για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «μπλε» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, καθώς δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία της Λέστερ, η οποία «άγγιξε» το γκολ στο 41’, με τον Τσεχ να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Κοντσέσκι.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πλασέ του Ολμπράιτον, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος στη μεγάλη περιοχή μετά από γύρισμα του Βάρντι και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στην επανάληψη η Τσέλσι ανέβασε την απόδοση της και στο 48’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντρογκμπά. Ο Ιβάνοβιτς έκανε τη σέντρα και ο Ιβοριανός ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο πλασέ στην κίνηση, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο 2015.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 79’ ο Τζον Τέρι, σκοράροντας από κοντά μετά από απόκρουση του Σμάιχελ σε κεφαλιά του Κέιχιλ. Η Λέστερ δεν μπόρεσε να απαντήσει και ο Ραμίρες «κλείδωσε» στο 83’ τη νίκη της Τσέλσι με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.