Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Σέριε Α: Η Τορίνο νίκησε τη Γιουβέντους μετά από 20 χρόνια! (video)

Σέριε Α: Η Τορίνο νίκησε τη Γιουβέντους μετά από 20 χρόνια! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2015 19:11
Η Τορίνο νίκησε τη Γιουβέντους (2-0) στο Derby della Mole και πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στη «Γηραιά Κυρία» μετά από 20 χρόνια. Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από σοβαρά επεισόδια, η Τορίνο επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους στην έδρα της και πήρε την πρώτη της νίκη στο ντέρμπι του Τορίνο από το 1995!

Η «Γηραιά Κυρία» κατάφερε να προηγηθεί στο 35ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Πίρλο, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 45’ με τέρμα του Νταρμιάν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων και «έγραψε» το 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Γιουβέντους είχε δοκάρι με νέα εκτέλεση φάουλ του Πίρλο και στο 57’ η Τορίνο πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Κουαλιαρέρα, ο οποίος «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του.

 Σέριε Α: Η Τορίνο νίκησε τη Γιουβέντους μετά από 20 χρόνια! (video)
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και είχαν δύο δοκάρια με τον Μάτρι (76’, 80’), ενώ στο 83’ ο Παντέλι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Στουράρο. Παρά την πίεση της Γιουβέντους, το 2-1 υπέρ της Τορίνο έμεινε μέχρι το φινάλε και η «γκράνατα» κέρδισε το πρώτο της Derby della Mole μετά από 20 χρόνια.

Στα άσχημα τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οπαδοί της Τορίνο επιτέθηκαν στο πούλμαν της Γιουβέντους στο πάρκινγκ του γηπέδου, σπάζοντας τζάμια, χωρίς όμως να σημειωθούν τραυματίες.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα οπαδοί της Γιουβέντους εκτόξευσαν βόμβα μολότοφ στην εξέδρα που κάθονταν φίλαθλοι της Τορίνο, με απολογισμό 11 τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.