Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τριάρα στη Γιουνάιτεντ η Έβερτον (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τριάρα στη Γιουνάιτεντ η Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2015 17:39
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Έβερτον, γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και υποχώρησε στην 4η θέση του πρωταθλήματος. ΜακΚάρθι (5’), Στόουνς (35’) και Μιραλάς (74’) τα γκολ των γηπεδούχων.

Η Έβερτον συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ. Τα «ζαχαρωτά» νίκησαν με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ», πήραν την 4η νίκη τους στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ανέβηκαν στην 10η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Έβερτον, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του ΜακΚάρθι, έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων. Η Γιουνάιτεντ είχε δύο ευκαιρίες με Φελαϊνί και Ρούνεϊ για να απαντήσει ωστόσο στο 35’ η Έβερτον κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Στόουνς.

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο και προσπάθησε να πετύχει το γκολ για να επιστρέψει στο παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Έβερτον. Η είσοδος των Φαλκάο και Ντι Μαρία δεν βοήθησε την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ και στο 74’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν 3ο γκολ με τον Μιραλάς, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ντε Χέα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για την ομάδα του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.