Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενρίκε: «Ιδιαίτερα παιχνίδια, κορυφαίος ο Πεπ»

Ενρίκε: «Ιδιαίτερα παιχνίδια, κορυφαίος ο Πεπ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2015 22:35
Ως ιδιαίτερα παιχνίδια χαρακτήρισε τις μονομαχίες της Μπαρτσελόνα με τη Μπάγερν ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, χαρακτηρίζοντας τον κορυφαίο προπονητή.

Η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν για να βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Λουίς Ενρίκε να έρχεται αντιμέτωπος με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι δύο προπονητές ήταν συμπαίκτες για αρκετά χρόνια στην Μπαρτσελόνα τη δεκαετία του 90, ενώ ο Λουίς Ενρίκε βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας των «μπλαουγκράνα», όταν ο Γκουαρντιόλα έγραφε ιστορία ως τεχνικός της πρώτης ομάδας των Καταλανών.

Ο νυν τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο, ενώ τόνισε πως είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια:

«Είναι ξεχωριστά παιχνίδια εξαιτίας του Πεπ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω τον Γκουαρντιόλα και η πρώτη που θα αντιμετωπίσει εκείνος τη Μπάρτσα και τους πρώην παίκτες του. Είναι επίσης δύο ιδιαίτερα παιχνίδια για μένα, τους παίκτες και όλους τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα» δήλωσε ο Ενρίκε, ο οποίος χαρακτήρισε κορυφαίο τον Γκουαρντιόλα:

«Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος γιατί έχει κερδίσει πολλούς τίτλους με επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει καταφέρει να προσαρμοστεί σε άλλη χώρα με αρκετά δύσκολη γλώσσα. Επίσης είναι ο καλύτερος γιατί είναι φίλος μου και οι φίλοι μου είναι πάντα οι καλύτεροι».

Όσο για το στόχο της Μπαρτσελόνα στα δύο παιχνίδια, ο Ενρίκε ανέφερε: «Έχουμε παίξει δέκα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε κερδίσει τα εννέα. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια με τη Μπάγερν. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.