Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Ομάδα με θρυλική ιστορία η Γιουβέντους»

Αντσελότι: «Ομάδα με θρυλική ιστορία η Γιουβέντους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2015 18:31
Το εγκώμιο της Γιουβέντους έπλεξε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε ότι η Ρεάλ θα πρέπει να παρουσιάσει το καλύτερο της πρόσωπο για να αφήσει εκτός συνέχειας τη «Γηραιά Κυρία».

Με τα καλύτερα λόγια για τη Γιουβέντους αναφέρθηκε ο Κάρλο Αντσελότι. Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την ιταλική ομάδα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει όπως και με την Ατλέτικο για να προκριθεί στον τελικό:

«Η Γιουβέντους είναι μια μεγάλη ομάδα με θρυλική ιστορία που επιστρέφει στα ημιτελικά μετά από 12 χρόνια. Κάνουν μια πολύ καλή σεζόν και πρακτικά έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο Αντσελότι και πρόσθεσε:

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε το όνειρο μας και να φτάσουμε ξανά στον τελικό μετά την περασμένη σεζόν. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε. Χρειάζεται να πιάσουμε υψηλά στάνταρντς απόδοσης για να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε όπως και κόντρα στην Ατλέτικο, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.