Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μη… θυμώνετε τη Μπάγερν! (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μη… θυμώνετε τη Μπάγερν! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2015 23:44
Ποιός είδε την Μπάγερν και δεν την φοβήθηκε! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε με 6-1 την Πόρτο στο Μόναχο, ανέτρεψε από το 22’ το 3-1 του πρώτου αγώνα, και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στην Πόρτο η Μπάγερν. Παρά τις απουσίες, οι Βαυαροί «σκόρπισαν» με 6-1 την πορτογαλική ομάδα στο Μόναχο, σκοράροντας τα πέντε από τα έξι γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Λεβαντόφσκι (27’, 40’), Τιάγκο (14’), Μπόατενγκ (22’), Μίλερ (36’) και Αλόνσο (88’) οι σκόρερ για την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Μείωσε στο 73’ με Μαρτίνεθ η Πόρτο, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρκάνο στο 87’.

Η Πόρτο είχε το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Ντραγκάο», ωστόσο η Μπάγερν φρόντισε από νωρίς να ανατρέψει τα δεδομένα. Στο 10ο λεπτό ήρθε η… προειδοποιητική βολή, με τον Λεβαντόφσκι να σημαδεύει το δοκάρι του Φαμπιάνο και τέσσερα λεπτά μετά ο Τιάγκο «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπερνάτ.

Όλη η Πόρτο βρίσκονταν πίσω από τη σέντρα και στο 22’ ο Μπόατενγκ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Βαυαρούς, σκοράροντας με κεφαλιά για το 2-0. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 27’ πέτυχε τρίτο γκολ με κεφαλιά, αυτή τη φορά με τον Λεβαντόφσκι.

Οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν… φρένο και στο 36’ πέτυχαν τέταρτο γκολ με σουτ του Μίλερ (η μπάλα βρήκε στον Ίντι και άλλαξε πορεία), ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Γερμανός έδωσε την ασίστ για το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λεβαντόφσκι. Σκορ ημιχρόνου 5-0!

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν προσπάθησε να πετύχει 6ο γκολ και είχε ευκαιρίες με σουτ των Γκέτσε (46’) και Αλόνσο (58’). Η Πόρτο κατάφερε να μειώσει στο 73’ με γκολ του Μαρτίνες, ενώ ο Κολομβιανός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 77’ με σουτ για να πετύχει δεύτερο τέρμα και να ξαναβάλει την ομάδα του στο κόλπο πρόκρισης.

Στο 79’ ο Λεβαντόφσκι «άγγιξε» το χατ-τρικ με σουτ που πέρασε άουτ και στο 87’ ο Μαρκάνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Αλκάνταρα. Ένα λεπτό μετά ο Αλόνσο έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.