Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Σμόλινγκ η Γιουνάιτεντ

«Έδεσε» Σμόλινγκ η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2015 18:00
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα φοράει ο Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους».

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Κρις Σμόλινγκ. Ο 25χρονος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και δήλωσε περήφανος που αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα:

«Νιώθω ενθουσιασμένος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα μέσα στη σεζόν. Είμαστε αποφασισμένοι να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει και να είναι ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Σμόλινγκ, ο οποίος μετράει 147 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Ο Κρις έχει βελτιωθεί και εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό στο σύντομο διάστημα που βρίσκομαι εδώ και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της πρώτης ομάδας. Συμπεριφέρεται απόλυτα επαγγελματικά και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι έχει πετύχει κάποια σημαντικά γκολ. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο» δήλωσε από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χαάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.