Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πυροβολισμοί στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε (video)

Πυροβολισμοί στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2015 02:36
Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία, με την αποστολή της Φενέρμπαχτσε να δέχεται δολοφονική επίθεση από αγνώστους που άνοιξαν πυρ κατά του πούλμαν το οποίο μετέφερε την ομάδα προς το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας! Στο νοσοκομείο ο οδηγός του πούλμαν.

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ του Σαββάτου. Η ποδοσφαιρική ομάδα είχε κερδίσει με 5-1 τη Ριζεσπόρ εκτός έδρας και επέστρεψε στη βάση της, ωστόσο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους που άνοιξαν πυρ κατά του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή.

Ο οδηγός του πούλμαν χτυπήθηκε από την επίθεση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με τα τουρκικά Μέσα να αναφέρουν πως η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Οι παίκτες και οι άνθρωποι του συλλόγου στάθηκαν τυχεροί, καθώς ο οδηγός, παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ακινητοποίησε εγκαίρως το όχημα, το οποίο βρίσκονταν σε γέφυρα.

Στη συνέχεια, η αποστολή της Φενέρ επιβιβάστηκε σε τεθωρακισμένο λεωφορείο προκειμένου να φτάσει στο αεροδρόμιο, ενώ η αστυνομία αναζητεί τους δράστες.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.