Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έσπασε το σερί του Παναθηναϊκού ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Έσπασε το σερί του Παναθηναϊκού ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2015 22:45
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 του Αστέρα χάρη σε δύο γκολ του Μπεργκ (6’, 45’), ωστόσο οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι και έφυγαν με την ισοπαλία (2-2) από τη Λεωφόρο χάρη σε δύο τέρματα του Μπαράλες (68’, 72’ πεν.). Είχαν και δοκάρι με Γιαννώτα οι φιλοξενούμενοι που δημιούργησαν 23 τελικές και έσπασαν το νικηφόρο εντός έδρας σερί του τριφυλλιού.

Προβληματική εμφάνιση για ακόμα ένα παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2 στη άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Στιλ να αποκρούει με το πόδι το σουτ του Μπαράλες στο 3ο λεπτό και δύο λεπτά μετά ο Θεοδωρόπουλος είπε «όχι» σε προσπάθεια του Κλωναρίδη.

Στο 6ο λεπτό οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με γκολ του Μπέργκ, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-0. Το γκολ ωστόσο δεν επηρέασε το παιχνίδι του Αστέρα. Οι Αρκάδες είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 18’ απείλησαν με σουτ του Γιαννώτα, που μπλόκαρε ο Στιλ.

Σούπερ Λιγκ: Έσπασε το σερί του Παναθηναϊκού ο Αστέρας
Στη συνέχεια, η ομάδα του Βεργέτη είχε μεγάλες ευκαιρίες με σουτ των Ιγκλέσιας (38’) και Μάσα (42’) και πλήρωσε την αστοχία της στο 45’, με τον Μπεργκ να «γράφει» το 2-0 από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του και είχε καλή στιγμή στο 49’ με σουτ του Ιγκλέσιας, ενώ στο 54’ ο εξαιρετικός Γιαννώτας έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Στιλ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι και στο 57’ είχαν νέα ευκαιρία με μακρινό σουτ του Μάσα, ενώ στο 62’ ο Στιλ μπλόκαρε τη κεφαλιά του Σανκαρέ.

Η πίεση του Αστέρα απέδωσε καρπούς στο 68’, με τον Μπαράλες να μειώνει σε 2-1 με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος κέρδισε πέναλτι από τον Σίλντεφελντ και ισοφάρισε σε 2-2 στο 72’!

Μάλιστα ο Μπαράλες έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τον Στιλ να αποκρούει τη κεφαλιά του στο 84’, γλιτώνοντας τον Παναθηναϊκό. Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε και τους «πράσινους» να μένουν χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη βαθμολογική απώλεια του Παναθηναικού μετά από 11 σερί νίκες στο γήπεδο του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.