Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Πλήγωσε» τη Ντόρτμουντ ο Λεβαντόφσκι (video)

Μπουντεσλίγκα: «Πλήγωσε» τη Ντόρτμουντ ο Λεβαντόφσκι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2015 21:50
Με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει ξανά κόντρα στη πρώην ομάδα του, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-σοκ από τη Γκλάντμπαχ στο Μόναχο. Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Παρά τις απουσίες των Ρόμπεν, Ριμπερί και Αλάμπα, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν» και την άφησε στην 10η θέση και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά για ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στη Μπάγερν. Οι Βαυαροί είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και απείλησαν πρώτοι στο 33’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από τα δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά η Μπάγερν κατάφερε να σκοράρει, «παγώνοντας» το «Βεστφάλεν» με τον πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Βάιντερφέλερ απόκρουσε το σουτ του Μίλερ, όμως ο Πολωνός φορ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Ντόρτμουντ ξεκίνησε δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 61’ είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ωστόσο ο Ρόις έστειλε τη μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ με τον Νόιερ. Τρία λεπτά μετά η Ντόρτμουντ είχε νέα ευκαιρία με σουτ του Ομπαμεγιάνγκ που κατέληξε και αυτό άουτ, ενώ στο 73’ ο Σμέλτσερ έκοψε σωτήρια με προβολή τον Λεβαντόφσκι.

Η Ντόρτμουντ τα έδωσε όλα στα τελευταία λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσε να το πετύχει στο 88’, ωστόσο ο Νόιερ απόκρουσε στη γωνία του την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόις. Μάλιστα πριν το φινάλε η Ντόρτμουντ φώναξε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσάμπι Αλόνσο στον Ομπαμεγιάνγκ.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Τιάγκο, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 69’ και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.