Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο Ολυμπιακός Βόλου, «ζωντανή» η Λάρισα

Football League: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο Ολυμπιακός Βόλου, «ζωντανή» η Λάρισα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2015 18:23
Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε με ανατροπή τον Εθνικό στις Σέρρες (2-1) και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στα πλει-οφ, την ώρα που η Λάρισα έμεινε ζωντανή μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στη Ζάκυνθο. Σε περιπέτειες η Λαμία, 1-1 με Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τη συμμετοχή του στα πλει-οφ της Football League εξασφάλισε ο Ολυμπιακός Βόλου. Παρότι οι Βολιώτες έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, έκαναν την ανατροπή απέναντι στον Εθνικό Σερρών (2-1) και «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στην τριάδα.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 7ο μόλις λεπτό με γκολ του Τσιλούλη, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 57’ λόγω αποβολής του Τριανταφυλλάκου.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ελευθερόπουλου κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς. Στο 68' ο Διαμαντόπουλος έκανε το 1-1 με κεφαλιά και δέκα λεπτά μετά ο Μπεριάν ολοκλήρωσε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στο κόλπο η Λάρισα, σε περιπέτειες η Λαμία


Football League: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο Ολυμπιακός Βόλου, «ζωντανή» η Λάρισα
Ζωντανή στο κόλπο για τα πλει-οφ έμεινε η Λάρισα, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Ζάκυνθο στο Αλκαζάρ και εφόσον πάρει τη νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, θα μπει στα πλει-οφ.

Οι «βυσσινί» πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Νεμπεγλέρα (51’) και Μπόγιοβιτς (77’) και εξασφάλισαν την 4η θέση που οδηγεί σε… πρόωρες διακοπές.

Από την άλλη, σε περιπέτειες μπήκε η Λαμία, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στα πλει-οφ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε προηγηθεί με γκολ του Καμαρά (70’), ωστόσο ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 1-1 στο 86’ με τον Φιγκερόα. Στις καθυστερήσεις ο Καμαρά είχε δοκάρι για να χαρίσει την νίκη στη Λαμία, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε!

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Λαμίας, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Η ομάδα του Δερμιτζάκη βρίσκεται στο +1 από τη Λάρισα και ελπίζει πλέον σε ισοπαλία ή ήττα των «βυσσινί» στο Καυτανζόγλειο για να μπει στα πλει-οφ. Βέβαια εκκρεμεί, και η έφεση που έκανε για την αφαίρεση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με την Αναγέννησης Καρδίτσας.

Μάχη Αγροτικού Αστέρα- Απόλλωνα Καλαμαριάς για την παραμονή


Ζωντανός για τα πλει-άουτ έμεινε ο Αγροτικός Αστέρας, μετά την ισοπαλία του (1-1) με τον Ηρακλή. Η ομάδα του Ευόσμου προηγήθηκε στο 57ο λεπτό με τον Πάτο και ο «Γηραιός» ισοφάρισε στο 77’ με τον Λουκίνα.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο Αγροτικός Αστέρας ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στους 26 βαθμούς και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή.

Στην 6η θέση ανέβηκε ο Πιερικός μετά τη νίκη του με 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο Φωκικός κέρδισε με 4-1 τον Τύρναβο, που χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Εθνικό Σερρών για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.