Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Τεσσάρα η Αγγλία, ντεμπούτο με γκολ ο Κέιν (video)

Προκριματικά Euro: Τεσσάρα η Αγγλία, ντεμπούτο με γκολ ο Κέιν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2015 23:47
Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Εθνική Αγγλίας κέρδισε με 4-0 την Λιθουανία στο «Γουέμπλει» και έκανε το 5x5 στον 5ο όμιλο. Άνετες νίκες για Σλοβενία και Ελβετία.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Λιθουανία η Αγγλία, καθώς τα «τρία λιοντάρια» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο «Γουέμπλει» και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στον 5ο όμιλο.

Τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ είχε η ομάδα του Ρόι Χότζον, με τον Γουέιν Ρούνεϊ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, πετυχαίνοντας γκολ για 5ο σερί παιχνίδι με το εθνόσημο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τα 47 γκολ και θέλει άλλα δύο για να πιάσει τον Μπόμπι Τσάρλτον στην πρώτη θέση των σκόρερ της Εθνικής Αγγλίας.

Μάλιστα ο Άγγλος φορ θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει από σήμερα, καθώς είχε δύο δοκάρια (4’, 19’). Στο 45’ ο Γουέλμπεκ διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων ενώ στο 58’ ο Στέρλινγκ «έγραψε» το 3-0.

Την παράσταση έκλεψε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος χρειάστηκε δύο λεπτά για να χριστεί σκόρερ στην πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική ανδρών. Ο επιθετικός της Τότεναμ πέρασε στο ματς στο 76’ και δύο λεπτά μετά σκόραρε με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Στη 2η θέση Σλοβενία και Ελβετία


Προκριματικά Euro: Τεσσάρα η Αγγλία, ντεμπούτο με γκολ ο Κέιν (video)
Επίδειξη δύναμης έκανε κόντρα στο Σαν Μαρίνο η Σλοβενία, η οποία διέλυσε με 6-0 την αντίπαλο της στη Λιουμπλιάνα και διατηρήθηκε στην 2η θέση με -6 από την πρωτοπόρο Αγγλία.

Οι Σλοβένοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με γκολ του Ίλισιτς και «καθάρισαν» τη νίκη στην επανάληψη, όπου πέτυχαν πέντε γκολ. Στο 49’ ο Καμπλ έγραψε» το 2-0 και ένα λεπτό μετά ο Στρούνα του ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο 52’ ο Νοβάκοβιτς «έγραψε» το 4-0 μετά από ασίστ του Στρούνα, ενώ Λαζάρεβιτς (73’) και Ίλιτς (88’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Στην 2η θέση, μαζί με την Σλοβενία βρίσκεται η Ελβετία, η οποία κέρδισε με 3-0 την Εσθονία στη Λουκέρνη.

Οι Ελβετοί «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη σε δέκα λεπτά, με τον Σερ να ανοίγει το σκορ στο 17’ και τον Τσάκα να διπλασιάζει στο 27’ το προβάδισμα των γηπεδούχων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Σεφέροβιτς, ενώ τις ασίστ και στα τρία γκολ μοίρασε ο Σακίρι.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:


1. Αγγλία 15
2. Σλοβενία 9
3. Ελβετία 9
4. Λιθουανία 6
5. Εσθονία 4
6. Σαν Μαρίνο 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.