Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Δύσκολα η Ισπανία, 5x5 η Σλοβακία (video)

Προκριματικά Euro: Δύσκολα η Ισπανία, 5x5 η Σλοβακία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2015 00:24
Με το πρώτο γκολ του Μοράτα με το εθνόσημο, η Ισπανία κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Ουκρανία στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και πέρασε μόνη στη 2η θέση με -3 από τη πρωτοπόρο Σλοβακία, που έκανε το 5x5 στον όμιλο.

Έστω και δύσκολα, η Ισπανία κέρδισε με 1-0 την Ουκρανία στην Σεβίλλη και βρέθηκε μόνη στη 2η θέση με +3 από την αντίπαλο της και στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Σλοβακία.

Οι «φούριας ρόχας» πήραν το προβάδισμα στο 28ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Μοράτα με το εθνόσημο, ενώ στο 41’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι σε κεφαλιά του Ράμος για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Αυτό δεν έγινε και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν τις επεμβάσεις του Κασίγιας για να πάρουν τη νίκη. Ο γκολκίπερ της Ρεάλ, που έγινε ο πρώτος ευρωπαίος στην ιστορία που φτάνει τις 100 συμμετοχές με την Εθνική, εξαιρουμένων των φιλικών, απόκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ροτάν στο 51’, ενώ στο 57’ είπε νέο «όχι» στο σουτ του Ουκρανού μέσου.

Οι Ουκρανοί συνέχιζαν να πιέζουν και στο 65’ είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο ο Κασίγιας απόκρουσε ακόμα ένα σουτ του Ροτάν, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή των Ισπανών αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Ισπανία να παίρνει τη δύσκολη νίκη λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο φιλικό με την Ολλανδία (31/3).

Στα αξιοσημείωτα πως η Ισπανία συνεχίζει να διατηρεί το αήττητο σε εντός έδρας παιχνίδια από τις 7 Ιουνίου του 2003 και το «διπλό» της Ελλάδας με 1-0 στα προκριματικά του Euro 2004.

Τρένο η Σλοβακία, νίκη για Λευκορωσία


Προκριματικά Euro: Δύσκολα η Ισπανία, 5x5 η Σλοβακία (video)
Το 5x5 στον 3ο όμιλο έκανε η Σλοβακία, η οποία κέρδισε άνετα με 3-0 το Λουξεμβούργο στη Ζίλινα και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση.

Οι Σλοβάκοι πέτυχαν και τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Νέμεκ να ανοίγει το σκορ στο 10ο λεπτό, ενώ στο 21’ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Βάις διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανέναν πρόβλημα, με τον Πεκάρικ να διαμορφώνει στο 40’ το τελικό 3-0.

Νίκη και για τη Λευκορωσία, η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) τη ΠΓΔΜ εκτός έδρας και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 9ο λεπτό με γκολ του Τραϊκόφσκι, ωστόσο η Λευκορωσία έφερε… τούμπα το ματς χάρη στα γκολ των Καλάτσεφ (44’) και Κορνιλένκο (82’).

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Σλοβακία 15
2. Ισπανία 12
3. Ουκρανία 9
4. Λευκορωσία 4
5. ΠΔΓΜ 3
6. Λουξεμβούργο 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.