Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Αυστραλία μπλόκαρε την Γερμανία

Η Αυστραλία μπλόκαρε την Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 00:14
Ο Γιοακίμ Λεβ έκανε δοκιμές και η Γερμανία ήρθε ισόπαλη 2-2 σε φιλικό με την Αυστραλία στο Καϊζερσλάουτερν, με τον νεοεισελθέντα Ποντόλσκι να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 81ο λεπτό.

Σε αναμέτρηση που πιθανότατα θα δούμε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2017, η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία αντιμετώπισε στο Καϊζερσλάουτερν την πρωταθλήτρια Ασίας, Αυστραλία, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 λίγες ημέρες πριν τον αγώνα των «πάντσερ» με τη Γεωργία (29/3) για τα προκριματικά του Euro.

Ο Γιοακίμ Λεβ δοκίμασε παίκτες και η «νασιοναλμανσαφτ» πήρε το προβάδισμα στο 14ο λεπτό με προβολή του Ρόις. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα με τους Ρόις, Μπελαραμπί και Έκτορ, ωστόσο η Αυστραλία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 40’ με κεφαλιά του Τροΐσι.

Μάλιστα η ομάδα του Ποστέκογλου ολοκλήρωσε την ανατροπή στην επανάληψη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζέντινακ στο 50ο λεπτό. Τα «καγκουρό» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έφτασαν κοντά σε ένα 3ο γκολ στο 53’ με τον Τρόϊσι, ενώ στο 71’ ο Λέκι σημάδεψε το δοκάρι του Τσίλερ, που πήρε φανέλα βασικού εξαιτίας του τραυματισμού του Μάνουελ Νόιερ.

Στο 73’ ο Λεβ έριξε στο παιχνίδι τον Λούκας Ποντόλσκι και ο επιθετικός της Ίντερ «έγραψε» το 2-2 στο 81’ μετά από ασίστ του Σούρλε. Μάλιστα ο Γερμανός άσος είχε δύο καλές στιγμές για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το 2-2 να μένει όμως μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το γκολ που σημείωσε, ο Ποντόλσκι έφτασε τα 48 γκολ με την Εθνική Γερμανίας και ανέβηκε στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην «νασιοναλμανσαφτ», αφήνοντας πίσω του τους Γιούργκεν Κλίνσμαν και Ρούντι Φέλερ με 47. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Μίροσλαβ Κλόζε με 71, ενώ στη δεύτερη ο Γκερντ Μίλερ με 68.

Γερμανία: Τσίλερ, Χέβεντες, Μπάντστουμπερ (46' Ρούντι), Μουσταφί, Χέκτορ, Κεντίρα (63' Κράμερ), Γιουντογκάν, Μπελαράμπι (64' Σούρλε), Οζίλ, Ρόις (73' Ποντόλσκι), Γκέτσε (73' Κρούζε).

Αυστραλία: Ράιαν, Ντέιβιντσον, Ντέβερ, Γουίλκινσον (78' Ράιτ), Φράνιτς, Τζέντινακ, Τροΐσι (87' Τζούριτς), Μακέι (77' Μπόζανιτς), Μίλιγκαν (69' Μούι), Λέκι, Μπερνς (61' Όουρ).

Με Μπέντνερ η Δανία


Η Αυστραλία μπλόκαρε την Γερμανία
Με τον Νίκλας Μπέντνερ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Δανία κέρδισε με 3-2 τις ΗΠΑ σε φιλικό που διεξήχθη στο Άαρχους.

Οι Αμερικανοί εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά της άμυνας των Δανών και πήραν δύο φορές το προβάδισμα με γκολ των Άλτιντορ (19’) και Γιόχανσον (66’). Ωστόσο η Δανία κατάφερε να πάρε τη νίκη έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπέντερ.

Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ σημείωσε χατ-τρικ (33’, 83’, 90+1’), χαρίζοντας στις καθυστερήσεις τη νίκη για την ομάδα του Όλσεν, που την Κυριακή αντιμετωπίζει σε νέο φιλικό τη Γαλλία.

Φιλική νίκη και για τη Σκοτία, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Β. Ιρλανδία, ενώ η Γεωργία, που είχε βασικό τον Λόρια του ΟΦΗ, επικράτησε με 2-0 της Μάλτας στο ντεμπούτο του Καχάμπερ Τσχαντσάντζε στον πάγκο της.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.