Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκέφτεται να φύγει από την Τσέλσι ο Τσεχ

Σκέφτεται να φύγει από την Τσέλσι ο Τσεχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2015 23:27
Ο Πετρ Τσεχ παραδέχτηκε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Τσέλσι στο φινάλε της σεζόν καθώς όπως δήλωσε, δεν είναι διατεθειμένος να είναι το νούμερο δύο, πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά. «Υπάρχουν προτάσεις που δεν μπορείς να απορρίψεις» απάντησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ.

Πρόθυμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι το καλοκαίρι δήλωσε ο Πετρ Τσεχ μετά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν.

Για πρώτη φορά στη «μπλε» θητεία του, ο Πετρ Τσεχ αποτελεί το νούμερο δύο της ομάδας, πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έχει πάρει φανέλα βασικού μετά την επιστροφή του από την Ατλέτικo.

Ο Τσέχος γκολκίπερ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα τις δύο εκπληκτικές αποκρούσεις απέναντι στην Έβερτον.

Ωστόσο οι εμφανίσεις του 32χρονου κάτω από τα γκολπόστ δεν ήταν αρκετές για να πάρει φανέλα βασικού, με τον ίδιο να δηλώνει πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης: «Δεν ξέρω ποια θα είναι η φιλοσοφία του συλλόγου. Φαίνεται πως δουλεύει καλά η δυάδα με εμένα και τον Τιμπό. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει για μόνο μία σεζόν. Δεν θέλω κι άλλη σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε ο Τσεχ και πρόσθεσε:

«Πάντα θα υπάρχει συζήτηση για το μέλλον μου, αλλά θα το αφήσω για το καλοκαίρι. Θα είναι σημαντικό να μιλήσω με τον σύλλογο και τον προπονητή για να αποφασίσω τι θα κάνω. Θα εξετάσουμε τα θετικά και τα αρνητικά και θα δούμε τι θα δουλέψει καλύτερα».

Όσον αφορά τη φημολογία που τον θέλει να υπογράφει στη Ρεάλ, τόνισε: «Όταν θα έρθει μια συγκεκριμένη προσφορά θα το σκεφτώ. Υπάρχουν προσφορές που δεν μπορείς να απορρίψεις…», δήλωσε ο διεθνής γκολκίπερ.

Μερικές από τις μεγάλες στιγμές του Τσεχ με τη φανέλα της Τσέλσι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.