Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ ο Ντιέγκο Κόστα

Νοκ άουτ ο Ντιέγκο Κόστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2015 17:41
Εκτός αποστολής για τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας με Ουκρανία και Ολλανδία έμεινε ο Ντιέγκο Κόστα ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στο πόδι.

Χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα καταστρώνει τα πλάνα του ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας με Ουκρανία (προκριματικά Euro) και Ολλανδία (φιλικό).

Όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομοσπονδία, ο επιθετικός της Τσέλσι ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στο πόδι και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αναγκάστηκε να τον «κόψει» από την αποστολής των «φούριας ρόχας».

Στη θέση του κλήθηκε ο 21χρονος φορ της Μάλαγα, Χουάνμι, ενώ την τριάδα των επιθετικών συμπληρώνουν οι Μοράτα και Πέδρο.

Η αποστολή της Ισπανίας:


Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ασένχο (Βιγιαρεάλ)

Αμυντικοί: Χουάνφραν (Ατλέτικο), Καβαχάλ (Ρεάλ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Μπάρτρα (Μπαρτσελόνα), Ράμος (Ρεάλ), Αλμπιόλ (Νάπολι), Άλμπα (Μπαρτσελόνα)

Μέσοι: Μπερνάτ (Μπάγερν), Μάριο Σουάρεθ (Ατλέτικο), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Σαν Χοσέ (Μπιλμπάο), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Καθόρλα (Άρσεναλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Βιτόλο (Σεβίλλη), Ίσκο (Ρεάλ), Φάμπρεγκας (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Χουάνμι (Μάλαγα), Μοράτα (Γιουβέντους)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.