Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ζιρού η Άρσεναλ, χατ-τρικ ο Κέιν (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ζιρού η Άρσεναλ, χατ-τρικ ο Κέιν (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2015 20:56
Την 6η συνεχόμενη νίκη της και 9η στα τελευταία 10 παιχνίδια πήρε η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τον Ζιρού να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «κανονιέρηδων». Κέρδισε την Λέστερ η Τότεναμ (4-3), χατ-τρικ ο Χάρι Κέιν.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έφυγαν με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Νιούκαστλ και μείωσαν ξανά στο -1 τη διαφορά τους από την Μάντσεστερ Σίτι.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος φορ με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (24’, 28’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, με τον ίδιο να φτάνει τα 13 γκολ στη φετινή Πρέμιερ.

Η Άρσεναλ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης η Νιούκαστλ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τέρμα του Σισοκό στο 48’. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, που απείλησαν με τους Πέρεθ (50’) και Γκουφράν (61’) και Γουίλιαμσον (64’) για το 2-2.

Ο Γουέλμπεκ έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη στο 79’ για την Άρσεναλ και στο 87’ ο Οσπίνα απόκρουσε με το πόδι το σουτ του Πέρεθ, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Νίκη η Τότεναμ, χατ-τρικ ο Κέιν


Πρέμιερ Λιγκ: Με Ζιρού η Άρσεναλ, χατ-τρικ ο Κέιν (videos)
Με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 19 γκολ, η Τότεναμ κέρδισε με 4-3 την Λέστερ στο Λονδίνο και έμεινε ζωντανή στη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ, μειώνοντας προσωρινά στο -3 τη διαφορά της από την τετράδα.

Ο Άγγλος επιθετικός βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και μέχρι το 13’ είχε καταφέρει να σκοράρει δύο φορές (6’, 13’), δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην Τότεναμ. Η Λέστερ όμως δεν πέταξε λευκή πετσέτα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τέρματα των Βάρντι (38’) και Μόργκαν (50’).

Ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε ξανά ο Χάρι Κέιν, ο οποίος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 68’ «έγραψε» το 3-1, φτάνοντας τα 19 γκολ στη φετινή Πρέμιερ. Στο 85’ ο Σλουπ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την Τότεναμ, και ο Νιούτζεντ διαμόρφωσε το τελικό 4-3 στο 90’.

Στην 6η θέση μαζί με την Τότεναμ βρίσκεται η Σαουθάμπτον, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Μπέρνλι στο «Σεντ Μέρις» και συνεχίζει να ελπίζει για τετράδα. Από την άλλη, η Άστον Βίλα γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σουόνσι χάρη σε γκολ του Γκομίς στο 87’, ενώ σπουδαίο «διπλό» με 2-1 στην έδρα της Στόουκ πήρε η Κρίσταλ Πάλας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.