Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Χατ-τρικ ο Ζλάταν, κορυφή η Παρί (video)

Σαμπιονά: Χατ-τρικ ο Ζλάταν, κορυφή η Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2015 00:47
Με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ (τα δύο με πέναλτι), η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 3-1 τη μαχητική Λοριάν στο «Παρκ Ντε Πρένς» και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή του Σαμπιονά.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα με 3-2 από τη Μπορντό που προκάλεσε το ξέσπασμα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς εις βάρος του διαιτητή και… ολόκληρης της Γαλλίας, ο Σουηδός φορ οδήγησε την Παρί ξανά στις επιτυχίες. Ο έμπειρος φορ με χατ-τρικ κόντρα στην Λοριάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των «πρωτευουσιάνων» (3-1), η οποία επέτρεψε στην ομάδα του Λοράν Μπλαν να ανέβει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Ιμπραϊμοβιτς κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ από την άσπρη βούλα, δίνοντας νωρίς νωρίς το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Σουηδός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 23’ για ένα δεύτερο γκολ, ενώ ο ίδιος με εκπληκτικό τακουνάκι στο 30’ έβγαλε τον Λαβέτσι σε καλή θέση για σουτ, ωστόσο ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Λοριάν κράτησε το 1-0 και στο 67’ κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο σουτ του Αγιού από το ημικύκλιο της περιοχής. Ο Γκανέζος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 71’ για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τον Βεράτι να σώζει, και δέκα λεπτά μετά ο Παστόρε κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Κονέ.

Ο Ιμπραϊμοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 2-0, ενώ ο ίδιος «σφράγισε» στο 90+1’ τη νίκη της Παρί, πετυχαίνοντας το 17ο γκολ του στο φετινό Σαμπιονά.

Με τη νίκη η Παρί ανέβηκε προσωρινά στην 1η θέση με +1 από τη Λιόν και +5 από την 3η Μαρσέιγ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στο «Βελοντρόμ».

Τα γκολ:




Η μαγική πάσα του Ζλάταν:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.