Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, συγκίνηση στο «αντίο» των παικτών

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, συγκίνηση στο «αντίο» των παικτών

Αφορά τον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα έκανε γνωστή ο Νίκος Μαχλάς σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Χειροκρότημα των οπαδών σε παίκτες και Αναστόπουλο.

Δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ. Όπως γνωστοποίησε ο Νίκος Μαχλάς, οι Κρητικοί πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο πρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε καταγγελίες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «...φεύγουμε από την σαπίλα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ έκανε λόγο για νόμους που τηρούνται σε κάποιες περιπτώσεις.

Η αρχική του τοποθέτηση: «Βλέπουμε νόμους να τηρούνται σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες όχι. Βλέπουμε να υπάρχουν αποφάσεις που έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Έπεσαν οι μάσκες στον πόλεμο κατά της ομάδας μας. Τελευταίο παράδειγμα ο ορισμός του αγώνα με τον ΠΑΣ. Είδαμε ότι με τον Ατρόμητο εκτέλεσαν αυτόματα την ποινή αφαίρεσης των 4 βαθμών και δεν όρισαν το παιχνίδι. Βλέπουμε ότι ακριβώς το ίδιο γεγονός, την Τετάρτη μετά το ματς με τον Πανθρακικό, δεν έγινε το ίδιο και δεν εκτέλεσαν το παιχνίδι.

Είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Λίγκας και μου είπε ότι το παίρνει πάνω του και ότι το ματς γίνεται κανονικά. Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τον Ατρόμητο; Ο ΟΦΗ ήταν το εύκολο θύμα γιατί ήθελαν κάποιοι να έχουν μια άνετη παραμονή. Είδαμε αποφάσεις όπως με την ΕΠΟ να μην βγάζει δελτία σε 20χρονα παιδιά για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα. Η διοίκηση έκανε έναν αγώνα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και βλέπουμε μια απόφαση δικαστηρίου ενώ έχει κερδηθεί για να γίνει το παιχνίδι και έπρεπε να επιστραφούν οι βαθμοί, το μόνο που έκαναν ήταν να γίνει το ματς και να μην επιστρέψουν το παιχνίδι.

Φοβούνταν τον ΟΦΗ με 12 και 13 παίκτες. Είδαμε ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις που κατακρεούργησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα. Είδαμε διαφορετική αντιμετώπιση και όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει η κρίση αλλά δεν είναι η ίδια αντιμετώπιση. Μπορούμε να αποσυρθούμε ελεύθεροι. Η οικογένεια του ΟΦΗ να πάρει μόνη της τις αποφάσεις που πρέπει. Να φύγουμε από την σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι θέλουμε και που όλοι χαίρονται και όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν να μην πω τι. Τον ΟΦΗ δεν τον σκότωσαν αλλά ήθελαν να τον διασύρουν μόνο και μόνο υπάρχει η ρήτρα της Nova. Το μόνο που ήθελαν ήταν να μην χάσει η Λίγκα ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκ. ευρώ και δεν είχαν υπολογίσει ότι αυτό θα τους κοστίσει. Τώρα και καλά ενδιαφέρθηκαν για τον ΟΦΗ. Είναι ντροπή για όλους τους, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο
».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, τους προπονητές που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να παραμείνει ψηλά η ομάδα όμως τα τελευταία γεγονότα μας γυρνάνε πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να μην διασύρεται η ομάδα. Μάλλον ήταν πολύ ευάλωτη και δεν μπορούσαμε να την βλέπουμε έτσι. Θέλω πλέον να κοιτάξουμε το μέλλον της ομάδας. Ο ΟΦΗ έχει μέλλον, ιστορία και κανένας δεν μπορεί να τον συμπονεί. Η ομάδα αυτή είναι περήφανη και περήφανη θα μείνει.

Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Κρητικούς και θέλουμε να την δούμε ξανά περήφανη. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, έχουμε κάνει λάθη και εμείς. Όμως μας διέλυσαν οι καταστάσεις και τα κέντρα αποφάσεων. Για εμένα ήταν προαποφασισμένο. Είδαμε να ενεργοποιούνται ποινές για λίγες ώρες.

Είδαμε νόμους όπως με την προσωρινή διαταγή. Μας υποχρέωσαν να αποσυρθούμε ενώ πέρυσι ο Άρης έπαιζε όλη την χρονιά με την προσωρινή διαταγή. Εκτελούν τις ποινές με το άψε σβήσε. Είναι κρίμα που φεύγει η ομάδα από το πρωτάθλημα αλλά από την άλλη βλέπουμε με ικανοποίηση γιατί αποχωρεί μια ομάδα από ένα άθλιο ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη και η ψυχή του
».

Για το τηλεφώνημα του Μποροβήλου: «Δεν θέλω να πω κάτι εναντίον του κυρίου Μποροβήλου όμως έχει έναν θεσμικό ρόλο με τον οποίο οφείλει να τον λειτουργεί σωστά. Αυτός ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με τη Nova και αν ήθελε θα είχε κάνει το ίδιο και με τον Ατρόμητο».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Είχαμε μια συνάντηση και βγάλαμε πολλά συμπεράσματα. Βγήκαν πολλά συμπεράσματα μέσα από αυτήν την συζήτηση. Υπάρχουν πολλά σενάρια που μπορούν να γίνουν για την επόμενη μέρα. Τώρα έχουμε τον χρόνο ώστε να δούμε ποιο είναι το καλύτερο σενάριο για την ομάδα και ποιο είναι το μέλλον του συλλόγου. Όταν η ομάδα έχει δυναμική και ιστορία τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μέσα από τις εκ των έσω κόντρες, θα φανεί ότι η ομάδα έχει μέλλον. Είναι δύσκολη η κατάσταση όμως από την άλλη μεριά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με έναν άνθρωπο. Όχι πολυμετοχικότητα ή ανθρώπους διαχειριστές. Αυτή η ομάδα δεν χρειάζεται διαχειριστές. Χρειάζεται έναν επενδυτή. Υπάρχει και το παράδειγμα της ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άνθρωποι που θα αναλάβουν την ομάδα. Μέσα από τα λάθη που έχουμε παραδειγματιστεί και από την στιγμή που δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι, τότε μπορούν να γίνουν λάθη από όλους».

Για το μέλλον των ποδοσφαιριστών: «Αυτούς τους παίκτες δεν θα τους αφήσω. Και το επόμενο διάστημα θα κάνω ότι μπορώ για να πάρουν κάποια χρήματα. Το θέμα είναι πως θα δρομολογηθεί η επόμενη μέρα. Όταν λέμε οι "επόμενες ημέρες" δεν είναι κάτι αόριστο. Εμείς σαν διοίκηση που θα παραμείνουμε για το επόμενο διάστημα, θα μείνουμε ώστε να δρομολογηθούν σωστά οι επόμενες καταστάσεις προκειμένου ο καθένας να μην λέει το μακρύ του και το κοντό του. Η Γενική Συνέλευση έχει να κάνει με τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ. Όμως επειδή δεν μπορούν να δώσουν το παρόν όλοι οι μέτοχοι, τα όργανα είναι εκείνα που θα δρομολογήσουν την επόμενη μέρα. Δηλαδή, οι πρόεδροι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη».

Συγκίνηση στο «αντίο» των παικτών


Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, συγκίνηση στο «αντίο» των παικτώνΣυγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «Γεντί Κουλέ», με τον κόσμο του ΟΦΗ να χειροκροτεί τους παίκτες και τον Νίκο Αναστόπουλο για τη μεγάλη τους προσπάθεια τους τελευταίους μήνες.

«Όταν ανέλαβα ήμασταν στους 17 βαθμούς», δήλωσε ο Αναστόπουλος και πρόσθεσε: «Ήρθε η αφαίρεση βαθμών. Χωρίς αυτήν θα μπορούσαμε να είμαστε τους 26. Παρά όλα τα προβλήματα υπογράφω πως η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Δεν είμαι νομικός για να σχολιάσω αυτή την απόφαση. Έχω αποδείξει την αγάπη μου στον ΟΦΗ. Κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και ιστορία. Είναι στοιχεία που βοηθούν κάθε ομάδα για να προχωρήσει».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης δήλωσε: «Για μένα ο ΟΦΗ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, μεγάλη ιδέα. Έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η χειρότερη μέρα τα τελευταία χρόνια για τον ΟΦΗ. Έγιναν πολλά λάθος πράγματα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του σωματείου, του κόσμου η κακομοιριά και η μιζέρια. Το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ να οργανώσουν και να μεθοδεύσουν τα πράγματα προς την κατάσταση που πρέπει για να φτάσει ξανά στο σημείο που αξίζει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο από την καρδιά μου, έχω προσφέρει λιγότερα από όσα έχω εισπράξει, μακάρι να επιστρέψει άμεσα ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει»
Στοιχεία για τον αγώνα: ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1Χ2OverUnder1X12
5.503.351.401.751.752.081.12
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
5.001.951.801.751.70
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
3.201.803.0015.00

Σχολιασμός

43 σχόλια:

στις 21/03/2015 17:02
krima

στις 21/03/2015 17:04
Ξεφτιλα ρε Μεγαλε Μαχλα ετσι πως το ειπες Σαπιλα και σαβουρα !!!

στις 21/03/2015 17:09
TA EXΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ή SUPERΛΙΓΔΑ ή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΦΗ,Ο ΑΡΗΣ, Η ΛΑΡΙΣΑ,Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ

στις 21/03/2015 17:17
δυστυχως δεν υπαρχει δικαιοσυνη σ αυτο το πρωταθλημα, ο βαζελος που χρωσταει τα μαλλια της κεφαλης ου γτ να μην πεσει ε? μονο μας το παιζει οτι παει να παρει πρωταθλημα ο χρεοκοπημενος των χρεοκοπημενων, αλλα θα γυρισει ο τροχος και οταν γυρισει θα σας γαμησουμε σχεδον ολους και ειδικα ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ

στις 21/03/2015 17:22
στα τσακιδια

στις 21/03/2015 17:22
κριμα για μια τεραστια ομαδα εξετιασ του πουστη προεδρου

στις 21/03/2015 17:25
krima re ofi...makari na epistrepsei

στις 21/03/2015 17:26
στην πουτσα μας....

στις 21/03/2015 17:39
ΜΑΧΛΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙΛΑ!!! ΣΤΟ ΔΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΑΝ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ!!

στις 21/03/2015 17:58
εκει εκει στην γ εθνικη μας τα πρηξατε τοσο καιρο θελατε να σωθειτε κιολας λαμογια ε λαμογια......

στις 21/03/2015 18:07
αυτοι που παιξαν μαζι του κ μετα απο 20-30-φαουλ νικησαν ...γινονται τωρα ιδιοι με οσυς παρουν 3 βαθμους ανευ αγωνα....ασε αυτους που εχασαν...

στις 21/03/2015 18:22
EXETE SINITHISI TH B ETHNIKH MOUNOPANA

στις 21/03/2015 18:28
Τα τσιρακια του μπουλη. Ενα ενα αποχωρουν. Ερχεται η σειρα σου χοντρουλη

στις 21/03/2015 19:00
στη γαμα και ακομα παρακατω πουσταραδες

στις 21/03/2015 19:26
ε μωρε νικολα τιποτα δεν καταλαβεs,εδω οσοι αγαπουν το ποδοσφαιρο αποβαλονται δεν χρειαζετε ο κοντωνηs να βαλει λουκετο στα γηπεδα ετσι κι αλλιωs θα πηγαινουν μονο οι συγγενειs οι φιλοι και τα αγαπημενα προσωπα οπωs στιs κηδειεs.......αιωνια η μνημη στο ελληνικο ποδοσφαιρο

στις 21/03/2015 19:36
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΩΛΟΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ Κ. ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΦΟΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΑ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ

στις 21/03/2015 19:42
γιατί ρε παιδιά βρίζετε τον οφη τη σας εκανε

στις 21/03/2015 20:25
ΣΤΑ ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑ

στις 21/03/2015 21:10
Αυτό το κρετινικο ανθρωποειδες ο Παξαρος και το μαλακομπουκωμα ο βαζελος Φραγκογκεο ένα κουκούτσι μυαλό δεν βγάζουν. Ζώα θα έλεγα αλλά τι φταίνε τα ζώα.....

Κρίμα για τον ΟΦΗ.... Οι κρητικοί είναι σαν εμάς τους Πόντιους. Μαχητές. Πολεμιστές. Εύχομαι οτάν ξαναγυρίσουν το μπουρδέλο πρωτάθλημα του ολυμπιακουλη να είναι της προκοπής. Ιλη η Ευρώπη μας κραζει και μας έχει χεσμενους και κάτι ανθρώπινα υπολοιπα λένε καφριλιδικες πίπες. Μαλακοπιτουρες.

στις 21/03/2015 21:15
krima gia ton ofi ine megali omada ola ta kani opoustis oxontros to protathlima ine sapio!!!!

στις 21/03/2015 21:24
Αντί να αποχωρησουνε όλοι να σιγουρέψει τον τιτλο ο πρωταθλητής του ελέους. Ο ολυμπιακουλης. Μαρινακηηηηη, ε Μαρινάκη, πες αλεύρι.... Ο Μελισσανίδης σε γυρευει..... Αν δεν σε προλαβει ο εισαγγελέας......

στις 21/03/2015 22:44
krima gia ton ofi

στις 21/03/2015 23:06
Κριμα....

στις 21/03/2015 23:10
ΔΟΥΛΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

στις 21/03/2015 23:17
Pragmati to mono lypitero se auto einai oti tha xasoume to entypwsiako kolaraki tis emanouellas apo tous dektes mas..tpt allo den vriskw...o kathenas kanei tis epiloges tou...

στις 21/03/2015 23:29
στα τσακιδια μουνοπανα.....

στις 22/03/2015 00:49
ekei ekei sthn g e8nikh h fofh kai akoma parakatw!sta tsakidia kwlovrwmiaraioi tosa xronia tsatsoi mesa sthn vrwmia!!!

στις 22/03/2015 00:51
kai mn milate gia vazelous gt tsirakia tou vazelou hsastan tosa xronia kai tou olumpiakou argotera alla oloi sas gurisan thn plath gt eidan ti mounopana eiste!sta tsakidia kai na mas grafete gro8oi!!!

στις 22/03/2015 03:49
ΜΟΝΟ. ΑΕΚ!!!!!!

στις 22/03/2015 07:26
ΜΟΝΟ ΟΦΗ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΑΖΕΛΕ!!

στις 22/03/2015 07:40
megalo antri o mahlas , ta eipe kathara kai xastera se ekeini tin epeisodikai sineleysi...oyst

στις 22/03/2015 08:05
ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΕΝΤΕΛΩς ΑΣΧΕΤΟΙ

ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΕς ΤΙς ΩΡΕς Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΟΓΟς ΙΣΤΟΡΙΚΟς Κ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ Κ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑς ΜΕΡΙΚΟΙ

ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ

στις 22/03/2015 14:31
ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ ΣΤΑΣΟΥ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΖΩΟ

στις 22/03/2015 15:00
μαχλας ο εξυγιανστης του ελληνικου ποδοσφαιρου ρε ουστ απο εδω στο τοπικο να παιξεται........

στις 22/03/2015 15:57
Οπαδοί στις ωραίες στιγμές αλλά και στις δύσκολες!!!!!!!!!!

Όσο γι αυτούς που βρίζουν τον Οφη ακόμα και με αυτό που πέρασε απλά θα πρέπει να ντρέπονται! !!!!!

στις 22/03/2015 16:00
Όπως λέει ένας φίλος μου εργοτελιτης,ο έργο δεν είναι παράρτημα του ολυμπιακού απλά έχουν φιλικές σχέσεις =ρ

στις 22/03/2015 16:38
στο διάολο :D χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα

στις 22/03/2015 18:27
πο πο πο θα κλαψω ο οφη επεσε....

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!εσεις οι ακετζηδες για θυμηθητε οτι οταν πεζαμε με τον οφηκατεβασαν πανο που ελεγε << EKEI EKEI ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ>> ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ;;;;

στις 22/03/2015 19:10
ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ +ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

στις 22/03/2015 19:19
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ dimitriso .δε θελουμε να ειμαστε τα ιδια σκατα και να μην κανουμε στους αλλους οτι δεν μασ αρεσει να μασ κανουν

στις 23/03/2015 15:34
TA EXΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ή SUPERΛΙΓΔΑ ή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΦΗ,Ο ΑΡΗΣ, Η ΛΑΡΙΣΑ,Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΞΕΦΤΙΛΕΣ

στις 24/03/2015 00:51
Οσο υπαρχει αυτος ο πουστροσυλλογος του Πειραια, ο μισητος Βρωμογαυρος , το Ελληνικο Βρωμοπρωταθλημα ετσι θα βαδιζει. Να διαλυθει με νομο αυτο το κοκκινο σκατοπραμα η να το στειλουν να ξεκινησει απο τα ερασιτεχνικα για να ξεβρωμισει και να αρχισει η ιαση του Ελληνικου Ποδοσφαιρου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ειδαλως να ακολουθησουν το παραδειγμα του ΟΦΗ ολοι οι υγιεις Συλλογοι αυτου του τοπου μπας και παρουν μπρος καποιοι και επιβαλλουν ταξη και σοβαρευτουν τα πραγματα κανοντας το αξιοπιστο. Μονο αυτο ..... ολα τ' αλλα μπαρουφες και μαλακιες για εσωτερικη καταναλωση......... για να ' χουμε να λεμε !!

στις 24/03/2015 00:52
ofakia sto agrinio dn erxeste pote ekdromh legate pws 8a mas gamhsete kai mas klasate ton poutso!oute enas oute 2 mhpws eixate mounopana sxoleio?emeis ir8ame ligoi vevaia mias kai liges eparxiakes omades eixan ferei opadous sto genti koule kai to mono pou kanate einai na petate petres otan omws vghkame e3w xa8hkate sta stena san tis kotes!sevasmos stous opadous re mounia emeis kapote hmastan dunatoi twra ginamai monternoi estw omws kai ligoi sthrizoume thn omada gia thn kaula mas!nai stis metakinhseis opadwn!gamhmene ofh 8a ta 3anapoume kai euxomai na exei kai metakinhseis opadwn!!!

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: