Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Τρένο» η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Τρένο» η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2015 00:36
Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ. Με τυχερό γκολ του Χέντερσον οι «κόκκινοι» έφυγαν με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Σουόνσι και μείωσαν ξανά στο -2 τη διαφορά τους από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων στο «Άνφιλντ».

Την 8η συνεχόμενη νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγύρισε στην Ουαλία η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Σουόνσι και εφόσον κερδίσουν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (22/3) στο «Άνφιλντ» τότε θα ανέβουν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς (πρώην τεχνικός της Σουόνσι) πέτυχε στο 68’ με τυχερό τρόπο ο Τζόρνταν Χέντερσον αφού η μπάλα κόντραρε στα πόδια του, μετά από προσπάθεια του Αμάτ να διώξει, και κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι

Κακή εμφάνιση για τη Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος, με την Σουόνσι να είχε τον έλεγχο, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες, οι «κύκνοι» δεν πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 31’ ο Γκομίς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μινιολέ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Σίγκουρντσον δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Ο δεύτερος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με στο 38’, με τον Μινιολέ όμως να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Ισλανδού, κρατώντας το μηδέν. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Σέλβεϊ να απειλήσει, ωστόσο ο Λαλάνα έδιωξε στη γραμμή την προσπάθεια του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, ωστόσο παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στην επανάληψη. Η ομάδα του Μέρσεσάιντ είχε τον έλεγχο και στο 58’ απείλησε με σουτ του Κουτίνιο που έδιωξε ο Φαμπιάνσκι.

Στο 67’ ο Άλεν δεν κατάφερε να νικήσει τον Πολωνό γκολκίπερ με προβολή, ωστόσο ένα λεπτό μετά ήρθε το γκολ για την Λίβερπουλ. Ο Στάριτζ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Χέντερσον , ο οποίος βγήκε στον κενό χώρο, ο Αμάτ προσπάθησε να διώξει και από την κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Λίβερπουλ να είχε δοκάρι στο 90+3’ με τον Στάριτζ για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Στα αξιοσημείωτα πως οι «κόκκινοι» διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους για 6ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.