Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» τη Ρώμη η Σαμπντόρια! (video)

Σέριε Α: «Άλωσε» τη Ρώμη η Σαμπντόρια! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2015 00:05
Μεγάλη νίκη με 2-0 στην έδρα της Ρόμα πανηγύρισε η Σαμπντόρια που συνεχίζει να ελπίζει για Ευρώπη, πιάνοντας την Φιορεντίνα στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο των «τζιαλορόσι», με την ομάδα του Γκαρσία να βρίσκεται πλέον στο +1 από τη 3η Λάτσιο και στο +4 από την 4η Νάπολι.

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τη Φιορεντίνα για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρόμα δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Σαμπντόρια, με τους Γενοβέζους να παίρνουν τη νίκη με 2-0 στο «Ολίμπικο» και να παραμένουν στο κυνήγι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είχε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας στο 28’ με σουτ του Τότι που απόκρουσε ο Βιβιάνο, ενώ ο Ιταλός γκολκίπερ είπε «όχι» και σε δύο προσπάθειες του Ζερβίνιο.

Οι «τζιαλορόσι» συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και στο 48’ είχαν νέα καλή ευκαιρία με τον Τότι. Το γκολ δεν ήρθε για τους γηπεδούχους και στο 60’ η Σαμπντόρια «πάγωσε» το «Ολίμπικο» παίρνοντας το προβάδισμα με τέρμα του Ντε Σιλβέστρι.

Μετά το γκολ, ο Γκαρσία έριξε στο παιχνίδι τους Βέρντε, Ντούμπια και Λιάιτς, ωστόσο η Ρόμα δεν κατάφερε να απαντήσει. Μάλιστα στο 78’ ήρθε το δεύτερο σοκ για τους γηπεδούχους, με τον Μουριέλ να σκοράρει τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Η Ρόμα «άγγιξε» το 2-1 με σουτ των Βέρντε και Πιάνιτς στο 80’, ωστόσο ο Βιβιάνο αντέδρασε σωστά και ένα λεπτό μετά ο Κεϊτά άφησε τους «τζιαλορόσι» με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού είδε δύο κίτρινες σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα την ομάδα του Γκαρσία που παρότι πριν από μερικό διάστημα θεωρούνταν διεκδικήτρια του τίτλου, πλέον κινδυνεύει να χάσει και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Ρόμα στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «τζιαλορόσι» να αγνοούν τη νίκη στην έδρα τους σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 30 Νοεμβρίου! Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Χολέμπας, ενώ ο Τοροσίδης βγήκε ως αλλαγή στο 72’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.