Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Αστεράτη η Λάτσιο, μεγάλη ανατροπή για Φιορεντίνα κόντρα σε Μίλαν (videos)

Σέριε Α: Αστεράτη η Λάτσιο, μεγάλη ανατροπή για Φιορεντίνα κόντρα σε Μίλαν (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2015 22:40
Με δύο γκολ του Φελίπε Άντερσον, η Λάτσιο κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Τορίνο και ξέφυγε με +3 από την Νάπολι στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη νίκη και για Φιορεντίνα, 2-1 τη Μίλαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» με ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» κέρδισαν με 2-0 την Τορίνο εκτός έδρας και ξέφυγαν με +3 από τη Νάπολι στην 3η θέση, ενώ βρίσκονται προσωρινά στο -1 από την 2η Ρόμα.

Και τα δύο γκολ των «λατσιάλι» πέτυχε ο Φελίπε Άντερσον, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 71’ με όμορφη ενέργεια και τελείωμα, ενώ ο ίδιος «σφράγισε» στο 78’ τη νίκη της ομάδας του, φτάνοντας τα 8 γκολ τη φετινή σεζόν.

Με ανατροπή η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Αστεράτη η Λάτσιο, μεγάλη ανατροπή για Φιορεντίνα κόντρα σε Μίλαν (videos)
Η Μίλαν κρατούσε μέχρι το 83’ το προβάδισμα στο «Αρτέμιο Φράνκι», ωστόσο η Φιορεντίνα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, πήρε τη νίκη με 2-1 και βρέθηκε στο -4 από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Φιορεντίνα είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 29’, με τον Μπασάντα να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λόπεθ, ωστόσο η Μίλαν ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 55’ χάρη σε γκολ του Ντέστρο, ο οποίος έβαλε το πόδι του σε σουτ του Μποναβεντούρα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Νέτο.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Ιντζάγκι προτίμησε για ακόμα ένα παιχνίδι να κλειστεί στην άμυνα και το πλήρωσε. Μετά από σέντρα του Χοακίν στο 83’, ο Ροντρίγκες ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, ενώ ο πρώτος ολοκλήρωσε την ανατροπή των «βιόλα» στο 89’, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Μόλις δύο νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια είναι ο πενιχρός απολογισμός της Μίλαν στο πρωτάθλημα και πλέον μένει να φανεί αν η διοίκηση αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Φίλιπο Ιντζάγκι, με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται στο -10 από την 5η θέση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.