Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα με γκολάρες η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα με γκολάρες η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 19:56
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Άρσεναλ. Μετά την πρόκριση στο «Όλντ Τράφορντ» για το Κύπελλο, οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 3-0 την Γουέστ Χαμ στο «Έμιρειτς» και ετοιμάζονται για τη ρεβάνς με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο. Πανέμορφα γκολ από Ζιρού, Ράμσει και Φλαμινί.

Την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και 8η στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ πήρε η Άρσεναλ, η οποία παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Χαμ στο «Έμιρειτς» και μπορεί πλέον να σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Μονακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ και στο φινάλε του πρώτου μέρους κατάφεραν να προηγηθούν με το 11ο φετινό γκολ του Ζιρού.

Οζίλ, Ράμσεϊ και Ζιρού συνεργάστηκαν εξαιρετική στην περιοχή της Γουέστ Χαμ και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έστειλε στη μπάλα στα δίχτυα του Αντριάν, που δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ζιρού και Ράμσεϊ συνεργάστηκαν έξοχα και στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 81’. Ο Ουαλός άσος έπαιξε το ένα-δύο με τον Γάλλο φορ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Φλαμινί μετά από ασίστ του Καθόρλα.

Με τη νίκη της, η Άρσεναλ έφτασε τους 57 βαθμούς και βρίσκεται προσωρινά στο -1 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Γουέστ Χαμ υποχώρησε στην 10η θέση με 39.

Διέλυσε τη Σάντερλαντ η Άστον Βίλα


Θρίαμβος για Άστον Βίλα στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» καθώς η ομάδα του Σέργουντ διέλυσε με 4-0 την Σάντερλαντ και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για τη σωτηρία.

Μάλιστα οι «χωριάτες» πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος με τους Μπεντέκε (16’, 44’) και Αγκμπολαχόρ (18’, 37’), υποχρεώνοντας την Σάντερλαντ σε ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα (η ομάδα του Πογιέτ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 31/1).

Επέστρεψε στις νίκες η Γούεστ Μπρομ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Στόουκ στο «Χόθρονς» χάρη σε γκολ του Ιντέγιε (18’), ενώ η Κρίσταλ Πάλας ανέβηκε στην 12η θέση μετά τη νίκη της με 3-1 επί της ΚΠΡ στο «Σέλχαστ Παρκ». Τέλος ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της ουραγού Λέστερ με την Χαλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.