Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Νυχτερίδες» για Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Νυχτερίδες» για Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 03:20
Έστω και αν ζορίστηκε κόντρα στη Λα Κορούνια, η Βαλένθια κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στο «Μεστάγια» και να ανέβει για την ώρα στην 3η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή Πριμέρα η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» νίκησαν με 2-0 τη Λα Κορούνια στο «Μεστάγια» και έφτασαν τις πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια, ξεπερνώντας προσωρινά με +2 την Ατλέτικο.

Η ομάδα του Νούνο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Λα Κορούνια στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Παρέχο (61’), το οποίο κέρδισε ο Πιάτι.

Τη νίκη για τις «νυχτερίδες» «σφράγισε» ο Αλκάθερ. Ο Ισπανός άσος πέρασε στο παιχνίδι στο 71’ αντί του Νεγκρέδο και ένα λεπτό μετά διαμόρφωσε το τελικό 2-0, μετά από ασίστ του Φεγκουλί, ο οποίος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 67’!

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τη Βαλένθια να φτάνει τους 57 βαθμούς και να ανεβαίνει προσωρινά στην 3η θέση με +2 από Ατλέτικο και+8 από την 5η Σεβίλλη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.