Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Σάλκε (video)

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Σάλκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 19:03
Ακόμα μια άνετη νίκη για τη Μπάγερν, η οποία κέρδισε με 4-0 την Βέρντερ στη Βρέμη και ξέφυγε προσωρινά με 14 βαθμούς από τη 2η Βόλφσμπουργκ.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη-πρόκριση με το εντυπωσιακό 7-0 κόντρα στη Σαχτάρ, η Μπάγερν κέρδισε με 4-0 τη Βέρντερ Βρέμης στο «Βεζερστάντιον» και πήρε την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί, που έπαιζαν χωρίς τους τραυματίες Ρόμπεν και Ριμπερί, πήραν προβάδισμα στο 24’ με τον Μίλνερ, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βολφ.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα διπλασίασε το προβάδισμα της στο 45’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα, ωστόσο στην επανάληψη απειλήθηκε από τη Βέρντερ, η οποία είχε καλή στιγμή στο 64’ με σουτ του Μπάρτελς, ενώ στο 65’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα του Μπόατενγκ στον Πρεντλ.

Η Μπάγερν κράτησε ανέπαφη την εστία της και στο 75’ «κλείδωσε» τη νίκη. Μετά από αντεπίθεση, ο Μίλερ βρήκε τον Λεβαντόφσκι και αυτός σε κενή εστία «έγραψε» το 3-0. Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά στο 90+1’, με τον Πολωνό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη της Μπάγερν κόντρα στη Βέρντερ, με τους Βαυαρούς να έχουν πετύχει 28 γκολ (!) στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του Λαμ για το 2015, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος πήρε θέση βασικού και έγινε μόλις ο 9ος παίκτης που έχει αγωνιστεί στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία).

Γλίτωσε την ήττα στο 90' η Σάλκε, τεσσάρα η Άιντραχτ


Την ευκαιρία να ανέβει έστω και προσωρινά στην 4η θέση έχασε η Σάλκε, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Χέρτα στο Βερολίνο, γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα στο 90’.

Οι «βασιλικοί μπλε» προέρχονταν από την εντυπωσιακή νίκη με 4-3 στη Μαδρίτη, ωστόσο στο 21’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη Χέρτα από γκολ του Μπεν Χατίρα. Η ομάδα του Ντι Ματέο ισοφάρισε στο 40’ με όμορφο γκολ του 19χρονου Σανέ, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 81’ με τον Χαραγκούτσι.

Στο 83’ ο Μάτιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2, ωστόσο ο ίδιος πήρε το αίμα του πίσω στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, ύστερα από σέντρα του Φουχς.

Έτσι, η Σάλκε έφτασε τους 39 βαθμούς, ανεβαίνοντας μόνη στην 5η θέση, καθώς η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από τη Μάιντς. Εντυπωσιακή νίκη για την Άιντραχτ, η οποία κέρδισε με 4-0 την Πάντερμπορν στη Φρανκφούρτη, με τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, Βαλντές να βρίσκει δίχτυα (πρώτο του γκολ σε τρία παιχνίδι στη φετινή Μπουντεσλίγκα).

Τέλος, η Χοφενχάιμ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στο Αμβούργο και πήρε τη νίκη με 3-0, η οποία την έφερε στο -2 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.