Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έριξε τεσσάρα πριν την Ατλέτικο η Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκα: Έριξε τεσσάρα πριν την Ατλέτικο η Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 00:34
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Στουτγκάρδη η Λεβερκούζεν, καθώς οι «ασπιρίνες» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στη «Μπάι Αρίνα» και πλέον ετοιμάζονται για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Στην 3η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε προσωρινά η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 4-0 την ουραγό Στουτγκάρδη και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ «καθάρισε» το παιχνίδι μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Βέντελ να ανοίγει το σκορ στο 32’, ενώ στο 36’ ο Ντρμιτς «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά.

Στο 47’ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έπαιξε σε όλο το ματς, είχε καλή στιγμή για ένα τρίτο γκολ, το οποίο πέτυχε τρία λεπτά μετά ο Μπελαραμπί με ωραία ατομική ενέργεια.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 59’ ο Ντρμιτς, ο οποίος με εξαιρετικό τρόπο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ στο παιχνίδι και το 6ο του συνολικά στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη της Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, με τις «ασπιρίνες» να βρίσκονται στο +1 από την 4η Γκλάντμπαχ με παιχνίδι περισσότερο. Μάλιστα η ομάδα του Παπαδόπουλου κράτησε ανέπαφη την εστία της για 5ο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον αντίποδα, η Στουγκάρδη του Χουμπ Στέφενς παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 20 βαθμούς και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά την σωτηρία για τους πρωταθλητές του 2007.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.