Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2015 00:51
Καμία αλλαγή δεν σημειώθηκε στη μάχη για την τετράδα, καθώς Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ ολοκλήρωσαν με νίκες την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Στην 3η θέση παρέμεινε η Άρσεναλ, η οποία έφυγε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της ΚΠΡ, διατηρώντας το -4 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι και το +1 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ΚΠΡ έβαλε δύσκολα στους «κανονιέρηδες» στο πρώτο μέρος και είχε καλές στιγμές με Όστιν και Φίλιπς για να πάρει το προβάδισμα. Αυτό δεν έγινε και στην επανάληψη η Άρσεναλ κατάφερε να «καθαρίσει» τη νίκη μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 64’ ο Ζιρού άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το 10ο γκολ του τη φετινή σεζόν, ενώ στο 69’ ο Σάντσες «έγραψε» το 2-0.

Η ΚΠΡ μείωσε στο 82’ με το 15ο φετινό γκολ του Όστιν, ωστόσο το 2-1 υπέρ της Άρσεναλ έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους «κανονιέρηδες» να παραμένουν στην 3η θέση με 54 βαθμούς.

Μεγάλο «διπλό» με Γιάνγκ στο 89’ η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (video)
Στο -1 από την Άρσεναλ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με γκολ του Γιάνγκ στο 89’ κέρδισε με 1-0 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Κρουλ, που απόκρουσε το σουτ του Ρούνεϊ στο 26’, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους είπε «όχι» και σε κεφαλιά του Φελαϊνί.

Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι στο 28’ σε ανατροπή του Ρεβεγιέρ από τον Σμόλινγκ. Μάλιστα, ο άσος των γηπεδούχων έχασε μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, ωστόσο ο Ντε Χέα κράτησε το μηδέν. Η Γιουνάιτεντ απάντησε άμεσα, με τον Κρουλ όμως να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Γιανγκ και Φελαινί.

Ο Ολλανδός πορτιέρο της Νιούκαστλ βρίσκονταν σε μεγάλη μέρα, ωστόσο στο 89’ τα… χάλασε όλα καθώς υπέπεσε σε τραγικό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γιάνγκ, διαμορφώνοντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του Λουίς Φαν Χαάλ.

Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη επιστροφή του Γκουτιέρες, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο και αποθεώθηκε, ενώ στα άσχημα ο τσακωμός Εβανς με Σισέ, με τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν… φτυσιές.

Νίκες για Λίβερπουλ, Τότεναμ, κατρακυλάει η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (video)
Στην 5η θέση με -2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρήθηκε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι στο «Άνφιλντ», φτάνοντας τις 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια.

Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι και στο 29’ άνοιξαν το σκορ στο 29’ με όμορφο σουτ του Χέντερσον. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Στάριτζ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, ωστόσο στο 51’ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χίτον, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Νίκη και για την Τότεναμ, η οποία κέρδισε με 3-2 τη Σουόνσι στο Λονδίνο και βρίσκεται στο -6 από την 4η θέση, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Τσαντλί κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ τους «πετεινούς», όμως στο 19’ ο Κι ισοφάρισε σε 1-1 για τους «κύκνους». Ωστόσο η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και «καθάρισε» τη νίκη με γκολ των Μέισον (51’) και Τάουνσεντ (60’).

Το μόνο που κατάφερε η Σουόνσι ήταν να μειώσει για το τελικό 3-2 στο 89’ με γκολ του Σίγκουρτσον.

Συνεχίζει να καταρρέει η Έβερτον, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Στόουκ και βρίσκεται μόλις στο +6 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στον αντίποδα οι «πότερς» έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και ανέβηκαν στην 8η θέση με 42 βαθμούς.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις