Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση «θρίλερ» για Ηρακλή (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση «θρίλερ» για Ηρακλή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2015 23:05
Ο Πανιώνιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) κόντρα στον Ηρακλή, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση και ύστερα στα πέναλτι, ωστόσο εκεί ο «Γηραιός» αποδείχθηκε πιο εύστοχος, «σφραγίζοντας» με σκορ 4-3 την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε ένα παιχνίδι που «έσπασε» καρδιές στη Νέα Σμύρνη, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε το 2-0 του πρώτου αγώνα ωστόσο ο «Γηραιός» «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-3).

Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 19’ με εύστοχο πέναλτι του Κολοβού, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν ακούμπησε τον άσο των γηπεδούχων.

Ο Πανιώνιος πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 45+1’ με τυχερό τρόπο, καθώς ο Μπουμάλ επιχείρησε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Ζιαμπάρη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής μπήκε δυνατά με σκοπό να πετύχει γκολ και να πάρει εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης. Τα πράγματα έδειχναν να γίνονται δύσκολα για τον Πανιώνιο ο οποίος στο 66’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μητρόπουλου, ωστόσο η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 74’, με τον Περόνε να παίρνει και αυτός το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, με τον Πανιώνιο να χάνει μάλιστα με τραυματισμό τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, που έδωσε τη θέση του στον Γιαννακόπουλο.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Ηρακλή να είχε καλή στιγμή στο 97’ με σκαστή κεφαλιά του Μπαρτολίνι, ενώ στο 118’ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Γιάννου αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο νικητής κρίθηκε τελικά στα πέναλτι, εκεί όπου ο Ηρακλής πήρε την πρόκριση με 4-3. Μοιραίος για τον Πανιώνιο ο Κολοβός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δώσει την πρόκριση στους γηπεδούχους, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χουάντερσον.

Τα πέναλτι: Ρομάνο 0-0, Οικονόμου 0-0, Κυριακίδης 0-1, Γκέζος 1-1, Χουάντερσον 1-2, Φούντας 2-2, Γιάννου 3-2, Πορτουλίδης 3-3, Κολοβός 3-3, Τσιλιανίδης 3-4, Κόρμπος 3-4


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.