Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συμφώνησαν στα μέτρα Μαρινάκης-Αλαφούζος»

«Συμφώνησαν στα μέτρα Μαρινάκης-Αλαφούζος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2015 21:20
Για περισσότερη από 1,5 ώρα διήρκησε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή, με τον Υφυπουργό να δηλώνει ότι αμφότεροι συμφώνησαν στα μέτρα που προτάθηκαν.

Μετά από πρωτοβουλία του Σταύρου Κοντονή, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκαν στο γραφείο του Υφυπουργού ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κοντονής μετά το τέλος της συνάντησης, οι δύο ισχυροί άνδρες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συμφώνησαν στα μέτρα που προτάθηκαν και ότι κοινή επιθυμία όλων είναι να κυριαρχήσει κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας:

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση
», αναφέρει η γραπτή δήλωση του Υφυπουργού.

Οι δύο πρόεδροι απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις και αποχώρησαν από την… πίσω πόρτα του κτιρίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αμφότεροι δεσμεύτηκαν να χαμηλώσουν τους τόνους, όσον αφορά την αντιπαράθεσή τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τη συνάντηση:


«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κου Κοντονή και συναντήθηκε με τον ομόλογό του του Παναθηναϊκού.

Συμφώνησαν στο πλαίσιο που περιέγραψε ο κύριος Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά το Δ.Σ. της Λίγκας.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τελειώσει όπως πρέπει.

Να μπουν άμεσα σε ισχύ βαριές ποινές για τα φαινόμενα βίας (με άμεσες προτάσεις της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ) και να εναρμονιστεί το Πειθαρχικό Δίκαιο με το αυστηρό πλαίσιο της UEFA.

Ο κος Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός θα είναι πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.