Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με υπογραφή Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με υπογραφή Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2015 19:55
Με τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει δύο γκολ και να γράφει ιστορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ στο «Όλντ Τράφορντ» και ανέβηκε στην 3η θέση με 50 βαθμούς. Τραγικό λάθος από τον διαιτητή στο 64’, αποβαλόντας τον Μπράουν αντί τον Ο'Σέι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σάντερλαντ στο «Όλντ Τράφορντ» (2-0), με αποτέλεσμα να ανέβει ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας, με παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ.

Η Σάντερλαντ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, καθώς δεν επέτρεπε στην ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ να απειλήσει και είχε δύο καλές στιγμές με Γουίκαμ (6΄) και Ντεφό (7’) για να πάρει γρήγορο προβάδισμα.

Στη συνέχεια, η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοση της και στο 12’ απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Γιάνγκ, ενώ 25’ ο Ο’ Σέι έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Άγγλου, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

Στο ημίχρονο ο Φαν Χαάλ αντικατέστησε τον Ντι Μαρία με τον Γιανουζάι και στο 62’ ο Βέλγος άσος απείλησε με σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά έγινε η φάση που έκρινε το ματς, με τον Ο’ Σέι να ανατρέπει τον Φαλκάο στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι αλλά να αποβάλει τον Μπράουν!

Μετά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε, ο Ρούνεϊ «έγραψε» το 1-0 από την άσπρη βούλα και ο ίδιος στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Μάλιστα με το γκολ που πέτυχε, ο Ρούνεϊ έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ που πετυχαίνει 10+ γκολ για 11η σερί σεζόν!

Απώλειες για Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ


Απώλεια στη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ στη Σαουθάμπτον, καθώς οι «Άγιοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την ανεβασμένη Γουέστ Μπρομ και κινδυνεύουν να υποχωρήσουν στην 6η θέση.

Ήττα και για την Γουέστ Χαμ, η οποία ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας, που συνεχίζει την ανοδική της πορεία με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της (ανέβηκε στην 12η θέση).

Με κεφαλιά του Κράουτς (έφτασε τα 46 γκολ με κεφαλιές, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Σίρερ), η Στόουκ κέρδισε με 1-0 την Χαλ στο «Μπριτάνια», ενώ η Σουόνσι με αυτογκόλ του Τριπιέ, κέρδισε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Μπέρνλι και μείωσε στο -6 από την 5η θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.