Αλαφούζος: «Αν φύγουμε, θα μείνει μόνο η μαφία...»

Αλαφούζος: «Αν φύγουμε, θα μείνει μόνο η μαφία...»Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα δεν έχει ο Παναθηναϊκός όπως ξεκαθάρισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο αλλά και στο επεισοδιακό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας περίγραψε με λεπτομέριες ο Γιάννης Αλαφούζος, κατά την διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε το Σάββατο το μεσημέρι στην Λεωφόρο.

«Ο κ. Μαρινάκης μονολογούσε και μας κατηγορούσε. Μου λέει ‘θες να σε πλακώσω στο ξύλο ή να σε μπουγελώσω’. Του λέω πως τα λέει όλα αυτά επειδή έχασε. Τα νερά τα έφαγε δυστυχώς ο κ. Κωστούλας. Τον έπιασαν εκεί, άρχισε ένας απίστευτος οχετός ύβρεων» δήλωσε για το τι του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, αν και δήλωσε πως: «Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες, 6-7, θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει ένα δικό μας πρωτάθλημα, που να μην έχει σχέση με την UEFA».

Τέλος, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πως αν δεν πάρει το φετινό πρωτάθλημα αυτό θα οφείλεται: «Αποκλειστικά σε αδικία, θα έχουν αλλοιώσει ή χειραγωγήσει το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος:


Για την τιμωρία από την Σούπερ Λιγκ: «Θα προχωρήσουμε σε έφεση γιατί θεωρούμε άδικη την απόφαση της τιμωρίας, καθώς δεν ξέρω τι άλλο μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε. Η τιμωρία είναι άδικη και ακραία λαμβάνοντας υπόψη τις ενέργειες που κάναμε και την άρνηση των αρχών να λάβουν τα μέτρα που έπρεπε. Αν μας είχε επιβληθεί από τη Super League ή τις άλλες αμερόληπτες αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου να έρθει ο κ. Μαρινάκης και να σουλατσάρει πάνω-κάτω, θα είχαμε πάρει περισσότερα μέτρα. Δεν μας δόθηκε ούτε αυτή η δυνατότητα και παρ’ όλα αυτά τιμωρηθήκαμε.

Η βία είναι καταδικαστέα, βέβαια. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση για την ανομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά όποιος έχει βία, την πληρώνει, εκτός κι αν είναι ο Ολυμπιακός. Η μόνη ομάδα από την οποία δεν έχουν αφαιρεθεί βαθμοί είναι ο Ολυμπιακός. Η ιερή αγελάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κάθε χρόνο παίρνει 50-60 εκατ. ευρώ από το Champions League και πληρώνει μπράβους. Ας μας κάνουν μήνυση
».

Για το ό,τι συνέβη την περασμένη Κυριακή: «Στη σύσκεψη ασφαλείας βγήκαν τα μέτρα τάξης, πρόκειται για ένα χαρτί που περιγράφει πού θα είναι οι φιλοξενούμενοι, που θα είναι η αστυνομία κτλ. Αυτά τα μέτρα τάξης αν τα παραβιάσεις, αν υπάρχουν φόνοι, θύματα, θα έχεις σοβαρές τιμωρίες.
Εκεί περιγράφηκε πως η αποστολή του Ολυμπιακού και ο πρόεδρός του θα πήγαιναν σε ένα συγκεκριμένο μπουθ. Είχαμε μάλιστα καλύψει τα μπουθ για να μη φαίνεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που οι οπαδοί μας του έχουν… μεγάλη συμπάθεια.

Την Κυριακή, στις 10-11 το πρωί, έγινε μια νέα σύσκεψη και με πήραν οι συνεργάτες μου και μου είπαν πως ο κ. Μαρινάκης θέλει να μπει στο γήπεδο. Εμείς είχαμε έρθει σε επαφή με τους οπαδούς μας επειδή υπάρχει ένταση. Κι εγώ την ίδια ένταση έχω, αλλά υπάρχουν κανόνες και πρέπει να φιλοξενούμε τους αντιπάλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι.

Είπαμε ότι είναι αδύνατο να κάτσει στον πάγκο ο κ. Μαρινάκης. Όλα αυτά που σας είπα τα έχω καταθέσει στον εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου και τα είπα και στον κ. Κοντονή. Είπα και στους δύο πως θεωρώ πολύ επικίνδυνο να γίνει το παιχνίδι με τον κ. Μαρινάκη στον πάγκο και πως θα ήταν πολύ δύσκολο να μη γίνουν επεισόδια. Σκεφτήκαμε να στείλουμε και μια επιστολή. Θα ήταν καλύτερο να εκκενωθεί το γήπεδο, παρά να γίνει το ματς με τον κύριο Μαρινάκη παρόντα.

Αυτό το γράμμα το στείλαμε και καταλήγαμε πως δεν συντρέχει ουδείς λόγος ασφάλειας με την παρουσία του κ. Μαρινάκη στον πάγκο. Ζητήσαμε σε περίπτωση που σκοπεύουν να επιτρέψουν στον κ. Μαρινάκη να δει τον αγώνα στον πάγκο, κι όχι να σουλατσάρει, να εκκενώσουν το γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο περιμένουν οι αρχές για να προστατέψει τους οπαδούς της και τους αντιπάλους. Έγιναν όλα αυτά τα χαριτωμένα, ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Περέιρα και ο κ. Νικοπολίδης έκαναν βόλτες. Δεν είδα την αστυνομία να παρεμβαίνει που δεν τηρήθηκαν τα μέτρα τάξης και κάποιον εισαγγελέα να παρεμβαίνει για τις βόλτες του κυρίου Μαρινάκη. Σκέφτηκα να βάλω την ομάδα να μην παίξει αλλά θα υπήρχαν συνέπειες βαθμολογικές.

Δεν είδα καμία αστυνομία να παρεμβαίνει επειδή δεν τηρήθηκαν τα μέτρα τάξης. Σκέφτηκα να μη βγάλουμε την ομάδα να παίξει, αλλά οι αντιδράσεις θα ήταν μεγαλύτερες από τους οπαδούς μας και οι βαθμολογικές συνέπειες θα ήταν οι χειρότερες. Ο κυρίος Αρκουμάνης, ο ταξίαρχος, έχει ιδιαίτερη αντιπάθεια στον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε μηνυτήρια αναφορά, δεν έπεσαν ποτέ οι δύο μολότοφ όπως γράφτηκε
».

Για τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό ΔΣ: «Στη Super League αρχίσαμε μια συζήτηση για θέματα ΟΠΑΠ και εκφράστηκαν ανησυχίες κατά πόσο ένας παράγοντας να είναι και μέτοχος στον οργανισμό. Μετά την εισήγηση του κ. Μαρινάκη δεχτήκαμε τη συνηθισμένη επίθεση από τον ΟΦΗ, όπως δεχόμαστε συστηματικά. Δεν ανεχόμαστε να είμαστε εμείς οι βλάκες και να υπάρχουν ομάδες που δεν πληρώνουν τους παίκτες τους και κοροϊδεύουν και αποτελούν δορυφόρους… Δεχτήκαμε μια ασυνάρτητη επίθεση από τον κ. Μαχλά και ακολούθησε μια αγαστή συνεργασία με τον κ. Μαρινάκη. Είχαν κατέβει και οι δύο μαζί στο γήπεδο. Ζήτησαν να τους επιστραφούν οι βαθμοί κι εμείς δεν το δεχτήκαμε.

Φτάσαμε στα της Λεωφόρου, όπου ο κ. Μαρινάκης είπε ότι εγώ προκάλεσα όλα τα επεισόδια κι ότι το κάναμε επειδή έχουμε κόμπλεξ για όσα έγιναν στη Ριζούπολη. Λες και έγιναν τα ίδια πράγματα. Η πρόκληση είναι σταθερή και βλακώδης. Οι τόνοι ανέβαιναν. Ο κ. Μαρινάκης μονολογούσε και μας κατηγορούσε. Μου λέει ‘θες να σε πλακώσω στο ξύλο ή να σε μπουγελώσω’. Του λέω πως τα λέει όλα αυτά επειδή έχασε. Τα νερά τα έφαγε δυστυχώς ο κ. Κωστούλας. Τον έπιασαν εκεί, άρχισε ένας απίστευτος οχετός ύβρεων. Θα κοινοποιηθούν τα πρακτικά των συζητήσεων.

Του απάντησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος που έρχεται και ρίχνει ένα κροσέ στον Βασίλη και τον ξάπλωσε στο πάτωμα. Η Super League δεν έχει αντιδράσει ακόμα, κάποιοι φοβούνται και κάποιοι είναι συνεργοί της αλητείας. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί.

Δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει και κάτι άλλο. Έχουμε κάνει ήδη μηνύσεις, πήγαμε στη Γενική Ασφάλεια με τον κύριο Κωνσταντίνου, ξεκινήσαμε την διαδικασία του αυτοφόρου αλλά κρύφτηκαν όλοι αυτοί για να μη συλληφθούν. Ο κύριος Κωνσταντίνου πήγε στο Υγεία και έκανε εξετάσεις για να μην αμφισβητηθούν τα τραύματά του. Κάποιοι δεν το πιστεύουν ακόμα αυτό. Πόσο βλάκες μπορεί να είναι κάποιοι; Και η προπαγάνδα ξεπερνάει τα όριά της!

Έχει φανεί η σχέση του κυρίου Μαρινάκη με παράνομες ενέργειες καθώς γνώριζε τον μπράβο που χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Η Superleague σφυρίζει αδιάφορα και κάνει Δ.Σ. σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όταν έχει διακοπεί το πρωτάθλημα επειδή θεωρεί το Υπουργείο ότι οι εξελίξεις είναι τέτοιες που απαιτούν να διακοπεί δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι η Super League σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Στείλαμε γραπτώς τις θέσεις μας για να τις έχουν. Όχι ότι γίνεται και τίποτα πάντως.

Ο κ. Κοντονής είπε πως διακόπτεται το πρωτάθλημα και πρέπει να ληφθούν μέτρα. Δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο. Κυκλοφορούσαν μπράβοι έξω από τη Super League. Ανάμεσά τους κι ένας μπράβος που έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Υπάρχει σχέση του κ. Μαρινάκη με παράνομες ενέργειες και με αυτόν τον μπράβο που χτύπησε τον Βασίλη.

Η Super League δεν έκανε καμία αναφορά στο κείμενο για το νέο ΔΣ. Αυτό το χαρτί είναι αστείο. Όταν η πολιτεία λέει ότι απαιτείται αυτό το μέτρο της διακοπής, δεν μπορεί να έχει η Super League αυτό το πράγμα και να λέει ότι ‘θα συζητήσουμε ανάμεσα και στα άλλα αυτό το θέμα’. Εμείς στείλαμε επιστολή αναφέροντας πώς μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεδρίαση από εκεί που την αφήσαμε και πώς μπορούμε να αγνοήσουμε τη βία μέσα στο ΔΣ;
».

Για τις δικαστικές υποθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχουν δύο ποινικές υποθέσεις σε εξέλιξη και οι επιπτώσεις στους εμπλεκόμενους μπορεί να είναι μεγάλες. Δεν θέλω να πω περισσότερα σε αυτή τη φάση. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη. Η αδικία απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πως παρότι είναι μια από τις ομάδες που στηρίζουν την εντιμότητα και τους κανόνες του fair play, ο κ. Κοντονής έστρεψε όλα τα φώτα δημοσιότητας για να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός. Επηρέασε για να ληφθεί αυτή η άδικη απόφαση. Ελπίζω αυτό να έγινε απλώς από σύμπτωση. Εμείς δεν είμαστε μπαμπέσηδες και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπάρχει αθλητικό πνεύμα που είναι η πεμπτουσία του πρωταθλήματος.

«Διάβασα με ενδιαφέρον ότι ο κ. Κοντονής ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την πάταξη της διαφθοράς. Τι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση για τη βία; Μόνο λόγια. Κατατέθηκε ένα αξιόλογο νομοσχέδιο από τον κ. Ανδριανό, αλλά δεν πρόλαβε. Αντιλαμβάνομαι πως ο κ. Κοντονής θα εφαρμόσει πολλά από αυτά. Αν ο κ. Κοντονής προχωρήσει σε αυτά που λέει, χαλάλι η ταλαιπωρία που υφιστάμεθα. Θα δώσουμε μάχη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την έφεση και να πάρουμε πίσω τους βαθμούς μας
».

Για τους διαιτητές και τους παρατηρητές: «Ξέχασα να μιλήσω για τους διαιτητές και τους παρατηρητές. Δεν θυμάμαι να σας θυμήσω εγώ τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα και τον κύριο Γιάχο. Ο Γιάχος χάρισε το ματς στον Ολυμπιακό και στέρησε τη δυνατότητα από μία επαρχιακή ομάδα να πάρει το τρόπαιο.

Ο παρατηρητής εκείνου του αγώνα δεν είχε γράψει για την επίθεση που είχε γίνει στον κύριο Καυμενάνη στον τελικό. Ο Σπάθας έκανε όργια κατά του Αστέρα στο ματς με τον Ολυμπιακό στηνΤρίπολη φέτος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Αστέρας δεν φωνάζει περισσότερο, τόσο πολύ συμπαθεία έχει στο υπάρχον σύστημα;

Είναι απόλυτα αδιαφανής η επιλογή των διαιτητών και οι βαθμολογίες των διαιτητών. Τα ξέρετε όλοι. Το τελευταίο παράδειγμα είναι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε ο Γλύκος και τιμωρήθηκαν με 7.000 ευρώ. Εμείς αντίθετα τιμωρηθήκαμε με -3 βαθμούς, 2 ματς κεκλεισμένων και 100.000 ευρώ πρόστιμο.

Στο ματς με τον ΟΦΗ που τραυματίστηκε ο Παπαβασιλείου, ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 20.000 ευρώ πρόστιμο
.

Για το αν ο Παναθηναικός θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα: «Να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Άλλοι πρέπει να αποχωρήσουν και με τη... βούλα. Ήμασταν πάρα πολύ ενοχλημένοι, αλλά δεν σκεφτήκαμε να φύγουμε από το πρωτάθλημα. Μην ακούω αστειότητες. Μια ομάδα που θέλει να βοηθήσει στην κάθαρση να αποχωρήσει; Θα μείνει μόνο η μαφία...

Για τις επόμενες σκέψεις του αν δεν αλλάξει κάτι: «Όλα τα σκεφτόμαστε. Εδώ που φτάσαμε, σκεφτόμαστε τα πάντα. Ήδη αντιδράμε και ήδη βλέπετε τα αποτελέσματα της αντίδρασης. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τη διαφθορά και να την αποκαλύπτουμε. Παίρνουμε το κόστος. Ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα και αν δεν υπήρχε η συμπάθεια των διαιτητών προς τον Ολυμπιακό που του έχουν χαρίσει βαθμούς και αν δεν υπήρχε η αντιπάθεια των διαιτητών προς τον Παναθηναϊκό που του έχουν στερήσει βαθμούς, ξέρετε ποιός θα ήταν πρώτος τώρα. Εάν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε αδικία και σε κάποια συστήματα που θα έχουν αλλοιώσει, θα έχουν χειραγωγήσει το πρωτάθλημα».

Για το αν υπήρχε σκέψη να φτάσει το πράγμα στον πρωθυπουργό: «Το να πάμε στον πρωθυπουργό θα ήταν μία κίνηση εντυπωσιασμού, θα ήταν μία έκφραση αγανάκτησης. Οι παίκτες απογοητεύονται όπως και εμείς αλλά τώρα είμαστε πιο δυνατοί για να τελειώσουμε τη δουλειά μας. Είμαι σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές, βλέπω την ομάδα, μιλάω με τους παίκτες. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται έξτρα στήριξη. Ξέρουν ότι ο αγώνας είναι κοινός, είμαστε ενωμένοι, δυναμικοί και επαναλαμβάνω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για την συνεργασία με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Υπάρχει συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αυτή η συνεργασία είναι ευκαιριακή, είναι σε συγκεκριμένα θέματα καθώς δεν παύουμε να είμαστε ανταγωνιστές με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Έχουμε όμως απέναντί μας ένα συγκεκριμένο σύστημα».

Για τον κύριο Κοντονή: «Από το να δίνουμε έναν αγώνα συνεχή και αποτελεσματικό, τί άλλο να κάνουμε; Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έλεγαν μεγάλα λόγια και έδιναν υποσχέσεις αλλά δεν έκαναν τίποτα. Ελπίζω με τον κύριο Κοντονή να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν δεν γίνει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Αισιοδοξώ αλλά επειδή έχω υπάρχει αισιόδοξος και άλλη φορά, την έχω πατήσει».

Για ένα νέο πρωτάθλημα χωρίς συγκεκριμένες ομάδες: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες, 6-7, θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει ένα δικό μας πρωτάθλημα, που να μην έχει σχέση με την UEFA. Ας τους αφήσουμε να παίζουν με τον Πλατανιά, με τον Εργοτέλη, ή τον Τύρναβο που μιλάνε τώρα τελευταία με τα κινέζικα τηλέφωνα. Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα, το Champions League το παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παρανοϊκό ανθρωπάκι ο Αλαφούζος»


Άμεση η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακού, η οποία χαρακτήρισε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ως «παρανοϊκό ανθρωπάκι»

«Το παρανοϊκό ανθρωπάκι που είναι υπεύθυνο για τα προσχεδιασμένα έκτροπα και τις προσχεδιασμένες δολοφονικές απόπειρες στη Λεωφόρο, αντί να ζητήσει συγγνώμη μετέφερε απλώς τη γελοιότητα και τα ψέματα της Δίκης της Δευτέρας σε σαββατιάτικη εκπομπή».Ομάδες που αφορά: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Σχολιασμός

24 σχόλια:

στις 28/02/2015 14:58
Μπορει να αλλαξει κατι?Προφανως οχι,εστω και αν ο Αλαφουζος υποστηριζει οτι πρεπει να υπαρξει ενα συστημα με ουδετερη δικαιοσυνη γιατι η δικαιοσυνη δεν ειναι χειραγωγισημη ωστοσο την τελευταια 25ετια τα παντα ειναι κοκκινα,διοργανωτρια αρχη,ΚΕΔ,ΕΠΟ,αθλητικη δικαιοσυνη.Και σας ρωταω οτι και να γινει η θα γινει μπορουμε να αλλαξουμε αυτη την κατασταση η οχι?

στις 28/02/2015 15:01
Εσεις οι Ολυμπιακοι βγαλτε τα κοκκινα γυαλια.Ενας σωστος φιλαθλος δεν θα πανηγυριζε ενα χαρτινο πρωταθλημα αλλα προφανως σας μοιραζουν σανο εκει στον Πειραια.Αυτο παει προς τους οπαδους του Ολυμπιακου και οχι προς τους φιλαθλους του.

στις 28/02/2015 15:29
Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα, το Champions League το παίρνει πάντα ο Ολυμπιακός xaxxaxa telika me toso klama pou rinxei kathe bgomada ta exei xasi

στις 28/02/2015 15:31
AMA DEN GINONTOUSAS OLA AFTA TO PROTATHMIMA THA ITANE TOU VAZELOU KAI THA APODIXTHI KAI TWRA TOU DINETE ENA TERASTIO KINITRO GIA NA KLEPSI TO PROTATHLIMA APO TON GAY -RO PANTWS RE XONDRE ISE I MEGALITERI APATI TOU ELINIKOU PODOSFERO TA PSOMIA SOU TELIOSAN THA PAS APO KARDIA VGENIS STIS SINENTEFKIS KAI LES MIA LEKSI KAI PERNIS 15 ANASES XODRE E XODRE FTANI PIA 200 KILA EFTASES MARINAKI MALAKA

στις 28/02/2015 15:32
Δεν τον υποστηριζω παντα σαν αλλους οπαδους αλλων η των δικων μου ομαδων αλλα ειναι ο μονος που μιλαει και με στοιχεια.Αν κατσετε και διαβασετε αυτα που ειπε πολλα ειναι σωστα.Βγαλτε τα γυαλια PLEASE.

στις 28/02/2015 16:02
Αν εχουν τα αρχιδια ας αποσυρθουν παο παοκ αεκ...να δουμε τι λιγκα θα εχουνε με καλονη ξανθη και πλατανια τα μουνοπανα...

στις 28/02/2015 16:21
wre figete figete gamw th panagiwta sas

στις 28/02/2015 17:26
Πολυ σωστός σχεδον σε ολα οσα ειπε. Ας μη φοραμε ολοι παρωπίδες ...και λεγοντας ολοι εννοω τους οπαδούς του ολυμπιακού...οι φίλαθλοι πιστευω καταλαβαίνουν τι γινεται εκει εξω και τι πρεπει να γινει για να διορθωθεί η κατασταση...το χουν φτασει σε αλλο επιπεδο μερικοι..καποτε πρεπει να σταματησει αυτο. Και μακαρι να ειναι τωρα η στιγμη αυτη με πρωτεργάτες τον Παναθηναϊκό...

στις 28/02/2015 18:30
Εσείς είστε η μαφία και οι κάφροι οι οπαδοί σας που ενώ κερδίσατε κάνανε επεισόδια,Όσο για μαφία σκεφτείτε τον αγώνα Χανιά-ΠΑΟ για το κύπελλο, από 0-2 2-2 σε λίγα λεπτά κ αγκαλιασμένοι την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου...αλλά που ο εισαγγελέας!!!Δανεικά είνα κ πληρώνονται όλα εδώ βάζελοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στις 28/02/2015 18:49
Ανοησίες! Δεν υπάρχει ελπίδα να διορθώσεις ένα κακό, (Μαρινάκη), αντικαθιστώντας το με κάποιο άλλο. (Όχι μόνο Αλαφούζο, αλλά και Σαββίδη και Μελισσανίδη). Η λογική Αλαφούζου είναι η λογική του παραλόγου. Στο μόνο που έχει δίκιο, είναι η προκλητικότητα των ανθρώπων του Ολυμπιακού και κυρίως του Μαρινάκη πριν την έναρξη του αγώνα. Εκεί θα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας και να εξετάσει το κίνητρο και τον ενδεχόμενο δόλο της παρουσίας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο. Μήπως δεν γνωρίζει ότι είναι κόκκινο πανί για τους οπαδούς άλλων ομάδων;Τι δουλειά είχε λοιπόν εκεί μέσα, εκτός από το να πυροδοτήσει το κλίμα και να προκαλέσει επεισόδια;

στις 28/02/2015 18:51
ρε ζωα ποια ειναι σωστα? αυτα που ειπε? καλλα θα μαs τρελανεται? δηλαδη να μην τιμωριθει ο παναθηναικοs επειδη κλαιει ο αλαφουζοs ,ρε ειμαστε καλλα? παραλιγο να εχουμε νεκρουs και παιρνετε το μεροs του αλαφουζου, ξεστραβωθειτε ρε ψαξτε λιγο και διαβαστε το παρελθον αυτου του ανθρωπου, ολλοι εσειs που κατηγορειτε τον μαρινακη τον ξερατε πριν αναλαβει τον ολυμπιακο??? με το χερι στην καρδια απαντηστε, εχει ακουστει να ειναι καταδικασμενοs για κατι? χρωσταει εστω και ενα ευρω στο κρατοs? τα καλλα παιδια που υποστηρειζεται εχουνε ενα σωρο καταδικεs και χρωστανε ενα σωρο διs στο κρατοs,ρε προβατα οι καταδικασμενοι θα μαs το παιξουνε νομιμοι τωρα?

στις 28/02/2015 19:23
Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για κάτι που αν αυτός ο ένας ήταν στη θέση του άλλου θα έκανε και αυτός το ίδιο. Α ρε αθάνατε Ελληνα.

@balantzas

Συμφωνώ μαζί σου φίλε.

στις 28/02/2015 19:40
Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο balantzas.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΟΣ.ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΟΝΤΡΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

στις 28/02/2015 19:55
bookadoros τα μαυρα που εβγαλε ο μαρινακηs εσυ τα μετραγεs?

στις 01/03/2015 00:29
Δεν ξερω γιατι αλλα σας αρεσει να παιρνετε πρωταθλημα ειτε ειναι χαρτινο ειτε διεφθαρμενο,δεν λεω καλη ομαδα ο Ολυμπιακος και με αυτο το μπατζεκτ που ειναι τριπλασιο του Παναθηναικου ειναι αναγκη να παρει πρωταθλημα το οποιο θα ειναι χαρτινο και διεφθαρμενο?Εαεις οι Ολυμπιακοι δεν θελετε ενα ποδοσφαιρο 50-50 η χαιρεστε να παιρνετε πρωταθληματα ειτε ειναι βρομικα ειτε ειναι χαρτινα.Δεν αντιλεγω ο Αλαφουζος ειναι ενας τσαμπατζης Καραγκιοζης ομως εσεις οι ιδιοι δινεται δικαιωματα να σας ταπωνει το <<ελεεινο ανθρωπακι>>.

στις 01/03/2015 09:10
Ρε τι λετε ; Θα μας τρελανετε; Ο γαύρος νομιζεις οτι δν εχει κανει επεισοδια;;;; Στη Ριζούπολης οταν ηταν ο σισε με το δικο σας 2-1 το ΠΑΝΑΔΙΚΟ αν θυμόσαστε καλα και μπηκαν οι οπαδοί μες στο γηπεδο χειροτερα απο τους δικους μας....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ 100% οπαδοί???αλλα ποτε δν ειχατε ποινη ..ΠΟΤΕ...τους διαιτητές ποιος τους εχει στο μερος του επισης; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΤ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Αφου εχετε καλυτερη ομαδα αποδείξτε το ρε...και αν το παρετε κε δίκαιη διαιτησία και χωρις αυτα που γινονται ΠΑΝΤΑ υπερ σας εγω θα σας παραδεχτώ σαν ομαδα οπως κανω πάντοτε σε καποια ανώτερη του παναθηναικος...δν ειμαι αντυολυμπιακος αλλα το χετε παραξεφτιλησει

στις 01/03/2015 09:11
MHTSOTAKIS-2015 ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΙΧΘΥΕΜΠΟΡΑ.ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΘΑ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

στις 01/03/2015 14:49
POIOS EIPE NA MHN TIMORITHEI KANEIS RE AMPALOI?Den eipe mono gia auto sthn synenteyksh.Ma kai gia auto pou eipe exei dikio oti h dioikhsh(tora an leei psemmata kai kryvetai piso apo ola ti na po?)prospathise akoma kai na ekkenosei to ghpedo.kai pisteuo gia auto tha yparxoun logika kai stoixeia.Tora h atimorisia tou olympiakou tha synexistei kai to kseroume.As ginei omos h arxh apo emas PALI(kai den eironeuomai einai kalo na ksekinaei apo thn omada sou kati kalo).

στις 01/03/2015 15:58
ΠΡΩΤΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.. ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΕ ΖΩΑ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ? ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΔΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΠΕΡΚΕΤΙ? ΤΡΙΤΟ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ jontiki ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ ΑΛΒΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ .... ΤΕΤΑΡΤΟ ... βρε μαλακα tocheguevara ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΕΝΩΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ... ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ .... ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ ΣΥΜΕΤΕΧΗ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΕΝΗΣΕ, ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.. ΑΝΤΕ ΠΟΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.. ΦΤΑΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ.. ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ... ΓΑΜΙΟΛΕΣ!!!!!!!

στις 01/03/2015 16:39
CHRIS POWER ΑΦΟΎ ΔΙΆΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΈΧΕΙ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΌΚΚΙΝΗ ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΕΠΟ 1)ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ?? ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΆ ΚΥΠΕΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΈΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΈΧΕΤΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ ΣΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ???ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΩ 2)ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΟ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΎΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΆ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΠΈΡΥΣΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΙΜΩΡΉΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΠΙΝΟΙ ΑΠΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΠΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΏΠΗ ΕΠΕΞΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΊΔΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΑ ΕΥΕΣΘΗΣΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΕΞΑΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΙΡΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΙΝΕΣ ΕΥΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΡΧΟΙΔΟΙΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΣΑ ΔΟΙΗΚΗΣΟΙ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΝ ΟΠΑΔΏΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΆ ΒΓΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΌΚΚΙΝΑ ΓΥΛΙΑ ΤΑ ΒΆΖΩ ΣΤΟ ΚΏΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΥΓ ΣΕ ΨΆ

στις 01/03/2015 16:44
ΜΊΛΗΣΕ Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ,,,,ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑ.....

στις 01/03/2015 16:46
ΕΛΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΡΚΡΤΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΚΙΝΙΤΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑ .....ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΛΑ....

στις 01/03/2015 23:03
ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!

στις 02/03/2015 01:26
Tziovani_10 file edw kaneis 1 megalo lathos polles fores kai ta kala paidia katadikazontai adika ;)(tous kalous pidane sxedon panta ta mounopana kukloforoun elefthera!!)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: