Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: «Αυτοκτόνησε» η Μαρσέιγ (video)

Σαμπιονά: «Αυτοκτόνησε» η Μαρσέιγ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2015 00:22
Παρότι η Μαρσέιγ προηγούνταν με 2-0 στο 63’ κόντρα στη Καέν, η ομάδα του Μπιέλσα… κατάφερε να ηττηθεί με 3-2 στην έδρα της κόντρα στη Καέν, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο 2ο γύρο του Σαμπιονά.

Συνεχίζεται η κατρακύλα για τη Μαρσέιγ, καθώς οι Μασσαλοί ηττήθηκαν με 3-2 στο Βελοντρόμ από την Καέν με αποτέλεσμα να μετράνε πλέον μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (1-3-2).

Η ομάδα του Μπιέλσα έχασε πέναλτι στο 3ο λεπτό μετά από άστοχη εκτέλεση του Μπατσουάγι, ωστόσο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με γκολ του Αγιού (45+2’).

Στο 63’ ο Ζινιάκ «έγραψε» το 2-0 για τους γηπεδούχους και κάπου εκεί ήρθε η ολική ανατροπή για την Καέν. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 μέσα σε τρία λεπτά με τους Σεουμπέ (67'), Σάλα (70') και στο 87’ ο Μπενεζέ ολοκλήρωσε την ανατροπή, διαμορφώνοντας με τρομερό σουτ το τελικό 3-2.

Με αυτή τη νίκη η Καέν έφτασε τις 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια και ανέβηκε στην 9η θέση με 34 βαθμούς! Στον αντίποδα, η Μαρσέιγ έμεινε στους 50 και κινδυνεύει να βρεθεί στο -7 από την κορυφή αλλά και στο -5 από τη 2η θέση.

«Προφανώς το επιθετικό ποδόσφαιρο που προσπαθούμε να παίξουμε διαταράσσει την ισορροπία μας και δίνουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αφήνουμε πολλούς ανοιχτούς χώρους και το πληρώνουμε συνεχώς στο 2ο μέρος της σεζόν. Είναι δικό μου φταίξιμο» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Μπιέλσα ο οποίος είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Το γκολ της νίκης για τη Καέν:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.