Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμός στα πέναλτι για Λίβερπουλ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμός στα πέναλτι για Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2015 23:24
Η Μπεσίκτας νίκησε 5-4 την Λίβερπουλ στα πέναλτι (1-0 κ.δ) και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους «κόκκινους».

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στο «Ατατούρκ» δέκα χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2005 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο γνώρισαν τον αποκλεισμό στα πέναλτι (5-4) από τη Μπεσίκτας.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έπαιζε χωρίς τους Τζέραρντ, Χέντερσον και Κουτίνιο, ωστόσο είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Στέρλινγκ και Στάριτζ για να πετύχει ένα γκολ και να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Αυτό δεν έγινε και στην επανάληψη η Μπεσίκτας κατάφερε να ισοφαρίσει το 1-0 του πρώτου αγώνα με ωραίο σουτ του Αρσλάν στο 71ο λεπτό. Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο Μπα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μινιολέ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να «σφραγίσει» την πρόκριση για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η Μπεσίκτας είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει ένα 2ο γκολ, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Εκεί, όλοι οι παίκτες κατάφεραν να ευστοχήσουν πλην του Λόβρεν, καθώς ο αμυντικός της Λίβερπουλ ανέλαβε το 5ο πέναλτι και έστειλε τη μπάλα άουτ, με αποτέλεσμα η Μπεσίκτας να πάρει την πρόκριση για τους «16».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.