Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Λόγω διαιτησίας δεν είμαστε στο +12»

Μουρίνιο: «Λόγω διαιτησίας δεν είμαστε στο +12»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2015 17:58
Άστραψε και βρόντηξε ο Μουρίνιο, μία ημέρα μετά την ισοπαλία της Τσέλσι κόντρα στη Μπέρνλι. Ο Πορτογάλος τεχνικός φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε πως εάν δεν ήταν τα λάθη της διαιτησίας, η ομάδα του θα βρίσκονταν στο +12 και όχι στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σε συνέντευξη του στο «Sky Sports» ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέσπασε κατά της διαιτησίας, τονίζοντας πως σε κανονικές συνθήκες η Τσέλσι θα βρίσκονταν στο +12 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε αναλυτικά στα περιστατικά που θεωρεί ότι η ομάδα του έχει αδικηθεί στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ρισκάρω να τιμωρηθώ επειδή κάνω τη συζήτηση αυτή με σας. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα. Πιστεύω πως τα λάθη σε βάρος μας είναι πάρα πολλά. Αν ήμασταν σε μια κανονική κατάσταση, με τα λάθη να είναι κάποιες φορές σε βάρος μας και κάποιες φορές υπέρ μας, η διαφορά τώρα από τη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα ήταν πέντε βαθμοί, αλλά δώδεκα. Μιλάμε για δύο βαθμούς με τη Σαουθάμπτον, για τρεις βαθμούς με την Τότεναμ και τόσες άλλες καταστάσεις», δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο.

Για τα λάθη του διαιτητή στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι:

«Στο ημίχρονο η Μπέρνλι θα έπρεπε να παίζει με δέκα και εμείς να είχαμε κερδίσει δύο πέναλτι. Σε φυσιολογικές συνθήκες θα προηγούμασταν με 3-0 ή 2-0 εάν χάναμε ένα πέναλτι. Η πραγματικότητα είναι ότι τελειώσαμε εμείς το παιχνίδι με δέκα παίκτες και χάσαμε δύο πόντους.Η απόφαση του διαιτητή ήταν λάθος γιατί ο Νάιτλι σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Αυτός ο διαιτητής (σ.σ. Άτκινσον) είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές στην χώρα όμως μπορεί και κάνει λάθη. Το απέδειξε στο παιχνίδι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ και στο χθεσινό παιχνίδι όπου έκανε τέσσερα σημαντικά λάθη.

Το χέρι του Νάιτλι έγινε στο ίδιο σημείο όπου την προηγούμενη αγωνιστική δεν μας δόθηκε πέναλτι κόντρα στην Έβερτον. Στο ίδιο σημείο δεν κερδίσαμε πέναλτι για ανατροπή του Ντιέγκο Κόστα στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ
»

Για τις αποφάσεις των διαιτητών εις βάρος της Τσέλσι:

«Είναι πάρα πολλά και οι παίκτες μου δεν αξίζουν κάτι τέτοιο. Το πέναλτι στη Σαουθάμπτον μετατράπηκε σε ελεύθερο και κίτρινη στον Φάμπρεγκας. Κόντρα στην Τότεναμ υπήρχε χέρι του Βερτόγχεν. Κόντρα στη Λίβερπουλ έπρεπε να δοθούν δύο κόκκινες και πέναλτι. Ξέρω ότι η δουλειά του διαιτητή είναι δύσκολη, όμως υπάρχουν καταστάσεις που είναι ξεκάθαρες.

«Το χτεσινό φάουλ (σ.σ του Σάκελ) στον Ντιέγκο Κόστα ήταν επίσης πέναλτι που δεν δόθηκε. Η ιστορία αυτή ξεκινάει από την πρώτη αγωνιστική όταν ο Ντιέγκο Κόστα πήρε κίτρινη κάρτα, ενώ ήταν ξεκάθαρο πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα (σ.σ της Μπέρνλι)
».

Για το αν η Τσέλσι έχει ευνοηθεί τη φετινή σεζόν σε κάποια μάτς:

«Πότε; Πείτε μου μια φορά που ευνοηθήκαμε; Έγινε μια φορά φέτος και ήταν μια αμφισβητούμενη φάση. Στον αγώνα με τη Λίβερπουλ, που έγινε ένα σουτ και η μπάλα χτύπησε το χέρι του Κέιχιλ και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Δεν υπάρχει καμία άλλη φάση. Απολύτως καμία».

Για το δολοφονικό τάκλιν του Μπαρνς στον Μάτις:

«Αυτό που έγινε χτες ήταν παρόμοιο με το τάκλιν που δέχτηκε ο Αζάρ κόντρα στη Στόουκ, όμως αυτό χτες ήταν χειρότερο γιατί θα μπορούσε να τελειώσει τη καριέρα του Μάτιτς, ο οποίος ήταν πολύ τυχερός.

Εσείς στο κανάλι σας πως περιγράψατε το περιστατικό; Στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ κάνατε λόγο για ‘εγκλήματα’ του Ντιέγκο Κόστα (σ.σ για τα πατήματα στους Τσαν και Σκτρελ). Δεν είδα από σας παρόμοια λέξη που να περιγράφει το τάκλιν που δέχτηκε ο Μάτιτς. Όταν λέτε για ‘εγκλήματα’ του Ντιέγκο Κόστα, δεν μπορείτε να λέτε ότι αυτό ήταν σκληρό τάκλιν και όχι εγκληματικό τάκλιν
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.