Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την Τότεναμ στο 90+6’ ο Κέιν!

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε την Τότεναμ στο 90+6’ ο Κέιν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2015 16:00
Με γκολ του Χάρι Κέιν στο 90+6’ η Τότεναμ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που παρότι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», δεν κατάφερε να υποχρεώσει τους «πετεινούς» σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Με δεύτερη συνεχόμενη ήττα «φλέρταρε» η Τότεναμ, η οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της κόντρα στη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ, ωστόσο με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφερε να γλιτώσει το βαθμό (2-2), παραμένοντας στην 6η θέση της Πρέμιερ.

Έχοντας κρίσιμο παιχνίδι την Πέμπτη με την Φιορεντίνα στην Ιταλία, η Τότεναμ ξεκίνησε δυνατά με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και θα το είχε πετύχει αν ο Άντριαν δεν απόκρουε εντυπωσιακά το σουτ του Μπενταλέμπ στο 6’ ή αν ο Κέιν δεν σημάδευε το δοκάρι του Ισπανού πορτιέρο λίγα λεπτά μετά.

Η Γουέστ Χαμ γλίτωσε το γκολ και στο 22’ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Κουγιατέ κόντρα στη ροή του αγώνα. Το γκολ αποδιοργάνωσε την Τότεναμ, η οποία δεν μπορούσε στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους να απειλήσει τα «σφυριά», που έκλειναν σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Παρά την είσοδο του Έρικσεν στην επανάληψη, η Τότεναμ δεν είχε την εικόνα που παρουσίασε στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η Γουέστ Χαμ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 62’ πέτυχε δεύτερο γκολ με ωραίο πλασέ του Σακό, αν και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ καθώς ο Βαλέντσια που ήταν εκτεθειμένος επηρέασε τη φάση.

Η Τότεναμ δεν τα παράτησε και στο 81’ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με ωραίο σκαστό σουτ του Ρόουζ. Οι «πετεινοί» πίεσαν ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κέιν κέρδισε πέναλτι από τον Σονγκ. Ο ίδιος ανέλαβε και την εκτέλεση και παρότι ο Άντριαν απόκρουσε το πέναλτι, ο Άγγλος φορ πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2, γλιτώνοντας την ομάδα του από την ήττα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.