Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με πεντάρα στο -5 η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Με πεντάρα στο -5 η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 21:22
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Νιούκαστλ στο «Έτιχαντ» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) της Τσέλσι κόντρα στη Μπέρνλι, κατάφερε να μειώσει στο -5 τη διαφορά της από την κορυφή.

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Νιούκαστλ, την οποία διέλυσε με 5-0 στο «Έτιχαντ» ενώ είχε ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το προβάδισμα της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «πολίτες», καθώς στα 30 δευτερόλεπτα, ο Τζέκο κέρδισε πέναλτι από τον Ανίτα και ο Αγκουέρο δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά και να φτάσει τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την περσινή συγκομιδή του.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν με το… καλημέρα για τη Σίτι, η οποία χωρίς πλέον άγχος, πέτυχε ακόμα δύο γρήγορα γκολ με τους Νασρί (12’) και Τζέκο (21’). Τη σκυτάλη πήρε ο Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ (51’, 53’) διαμόρφωσε το εμφατικό 5-0.

Ντεμπούτο έκανε ο Μπονί, ο οποίος πέρασε αντί του Αγκουέρο στο 60’ και είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κρουλ.

Με τη νίκη, η Σίτι έφτασε τους 55 βαθμούς και σε συνδυασμό με την εντός έδρας απώλεια της Τσέλσι, μείωσε στο -5 τη διαφορά της από την κορυφή πριν τα δύο δύσκολα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ για Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.