Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Εξάρα η Μπάγερν, βαθμό με γκολ του γκολκίπερ η Άουγκσμπουργκ (video)

Μπουντεσλίγκα: Εξάρα η Μπάγερν, βαθμό με γκολ του γκολκίπερ η Άουγκσμπουργκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 20:31
Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στη Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν, η οποία διέλυσε με 6-0 τη Πάντερμπορν εκτός έδρας και ξέφυγε προσωρινά με +11 από τη 2η Βόλφσμπουργκ.

Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν να έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Σαχτάρ, ωστόσο στη Γερμανία συνεχίζει να σπάει τα… κοντέρ. Μετά τη νίκη με 8-0 κόντρα στο Αμβούργο, οι Βαυαροί διέλυσαν με 6-0 τη Πάντερμπορν εκτός έδρας και βρέθηκαν προσωρινά 11 βαθμούς μπροστά από τη Βόλφσμπουργκ.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν οι Λεβαντόφσκι και Ρόμπεν. Ο Πολωνός με δύο προσωπικά γκολ (24’, 37’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Βαυαρούς, ενώ τη σκυτάλη ανέλαβε ο Ρόμπεν, «γράφοντας» το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 63’.

Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Χάρτετς για τους γηπεδούχους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Μπάγερν, με τον Ριμπερί να πετυχαίνει το 4-0 στο 72’ μετά από ασίστ του Ρόμπεν, ενώ στο 78’ ο Βάιζερ έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 86’ ο Ρόμπεν, που έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα!

Βαθμό με γκολ τερματοφύλακα η Άουγκσμπουργκ, σοκ στο 90+2’ για Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Εξάρα η Μπάγερν, βαθμό με γκολ του γκολκίπερ η Άουγκσμπουργκ (video)
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στη Βαυαρία, η Λεβερκούζεν προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), ισοβαθμώντας έτσι στην 4η θέση με τη Σάλκε.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε για τις «ασπιρίνες» ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ το γκολ που χάρισε το βαθμό στην Άουγκσμπουργκ πέτυχε στο 90+4’ ο γκολκίπερ (!) της ομάδας, Χιτς, ο οποίος είχε προωθηθεί για το κόρνερ και κατάφερε να σκοράρει με κοντινό σουτ! Μάλιστα ένα λεπτό μετά οι Βαυαροί «άγγιξαν» την ανατροπή, έχοντας δοκάρι με πλασέ του Άλτιντοπ.

Έτσι η Άουγκσμπουργκ ισοβαθμεί στην 4η θέση με τη Σάλκε, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Βέρντερ. Η ομάδα του Ντι Ματέο προηγήθηκε στο 61’ με τον Μέιερ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90+2’ με κεφαλιά του Πρεντλ.

Επέστρεψε στις νίκες η Μάιντς, η οποία κέρδισε με 3-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (στον πάγκο έμεινε ο Καπίνο), ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Φράιμπουργκ με τη Χόφενχαιμ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.