Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι και πάει Λονδίνο η Μονακό (video)

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι και πάει Λονδίνο η Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 01:49
Παρότι έπαιζε για ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, η Μονακό νίκησε 1-0 τη Νις στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής χάρη σε γκολ του Σίλβα στο 85’ και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Εκδίκηση για την ήττα στο πρώτο γύρο πήρε κόντρα στη Νις η Μονακό, καθώς η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έφυγε με τη νίκη (1-0) από το «Αλιάντς Ριβιέρα» και μείωσε στους 6 τη διαφορά της από την 3η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Μονεγάσκοι είχαν καλές ευκαιρίες με τους Καρβάλιο (38’) και Μπερμπάτοφ (41’) για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο η αποβολή του Αμπντενούρ στο 45+3’ άφησε με αριθμητικό μειονέκτημα την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Η Νις κέρδισε μέτρα στην επανάληψη και είχε δοκάρι με τον Κάρλος Εντουάρντο στο 66’ για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο η Μονακό ισορρόπησε και στο 85’ κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Μπερνάντο Σίλβα, έπειτα από μοιραίο λάθος του Κεβέν Γκομίς.

Με τη νίκη της, η Μονακό έφτασε τους 43 βαθμούς και μείωσε στο -6 τη διαφορά της από την Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.