Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα στην Ουαλία για Γιουνάιτεντ, νίκη και 3η θέση η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα στην Ουαλία για Γιουνάιτεντ, νίκη και 3η θέση η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 20:07
Παρότι προηγήθηκε κόντρα στη Σουόνσι στο «Λίμπερτι», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τους Ουαλούς, που έκαναν το 2x2 κόντρα στην ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ τη φετινή σεζόν.

Όπως και στον πρώτο γύρο στο «Όλντ Τράφορντ», η Σουόνσι κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Λίμπερτι» και έγραψε ιστορία, καθώς για πρώτη φορά νίκησε δύο φορές τους «κόκκινους διαβόλους» στη σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Ερέρα να διώχνει στη γραμμή τη κεφαλιά του Γκομίς στο 5ο λεπτό, ενώ στο 15’ το σουτ του Φαν Πέρσι βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμό και στο 28’ κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο γκολ του Ερέρα. Η απάντηση της Σουόνσι όμως ήταν άμεση, καθώς στο 30’ ο Κι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με προβολή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Φαν Πέρσι στο 60’, δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους γηπεδούχους και το πλήρωσαν στο 73’ όταν ο Γκομίς έβαλε την κόντρα σε σουτ του Σέλβει, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 2-1.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με αποτέλεσμα η Σουόνσι να πάρει τη μεγάλη νίκη, που της επέτρεψε να ανέβει στην 9η θέση, την ώρα που η Γιουνάιτεντ υποχώρησε στην 4η θέση και κινδυνεύει να βρεθεί στην 6η.

Νίκη και 3η θέση για Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα στην Ουαλία για Γιουνάιτεντ, νίκη και 3η θέση η Άρσεναλ (video)
Δεύτερη σερί νίκη για την Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» και ανέβηκε στην 3η θέση με 48 βαθμούς.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Καθόρλα μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γουέλμπεκ από τον Σουαρέ, ενώ στο 45’ ο Ζιρού «έγραψε» το 2-0, φτάνοντας τα 8 γκολ στη φετινή Πρέμιερ.

Οι «κανονιέρηδες» δεν απειλήθηκαν στο πρώτο μέρος από την Πάλας και στην επανάληψη είχαν μεγάλες ευκαιρίες με δοκάρι του Οζίλ και προσπάθεια του Αλέξις για να «κλειδώσου» τη νίκη.

Αυτό δεν έγινε και στο 90+4’ η Πάλας κατάφερε να μειώσει με γκολ του Μάρεϊ ενώ ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης λίγο έλλειψε να σοκάρει την Άρσεναλ, καθώς έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι του Οσπίνα!

Λύτρωση με Εντόι


Σε σωτήρα της Χαλ έχει μετατραπεί ο Νταμέ Εντόι! Μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άστον Βίλα, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ βρήκε ξανά δίχτυα, χαρίζοντας στο 89’ την πολύτιμη νίκη (2-1) στην ομάδα του απέναντι στην ΚΠΡ (έπαιζε με δέκα από το 32’).

Με πέναλτι του Μόουσες στο 90+3’, η Στόουκ κέρδισε με 2-1 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στο ντεμπούτο του Τιμ Σέργουντ με τους «χωριάτες», ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Σάντερλαντ με τη Γουέστ Μπρομ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.