Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη… Ευρώπης για Παναιτωλικό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη… Ευρώπης για Παναιτωλικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2015 17:29
Σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα στη Λεωφόρο και ανέβηκε στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με τους Αρκάδες στους 41 βαθμούς. Βιγιαφάνες (25’) και Άλβες (63’ πεν.) τα γκολ, 10η ασίστ για Μαρτίνες.

Σημαντικό βήμα για τα πλει-οφ έκανε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες έχοντας πρωταγωνιστές τους Βιγιαφάνες και Μαρτίνες, κέρδισαν με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και τον ξεπέρασαν στην ισοβαθμία (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση με 41 βαθμούς).

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, έχοντας δύο καλές στιγμές με σουτ του Ιγκλέσιας (11’, 12’), ωστόσο ο Παναιτωλικός πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο και κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Βιγιαφάνες στο 25’, έπειτα από ωραία κάθετη του Μαρτίνες (10η ασίστ στο πρωτάθλημα).

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 28’ με τον Βιγιαφάνες για ένα δεύτερο τέρμα, ενώ στον αντίποδα ο Αστέρας απείλησε στο 35’ με κεφαλιά του Μπαράλες, που έδιωξε ο Στεφανάκος.

Στο 55’, ο Βιγιαφάνες είχε ακόμα μια καλή στιγμή για το 2-0 με σουτ που έδιωξε ο Κοσίτσκι, ωστόσο στο 63’ ο Μαρτίνες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κουρμπέλη και ο Άλβες δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Παναιτωλικό, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να απαντήσει στα υπόλοιπα λεπτά, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε και τον Παναιτωλικό να επιστρέφει στις νίκες μετά την ήττα (1-0) της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Μαρτίνες (90' Θεοδωρίδης), Βιγιαφάνες, Κάπελ (88' Μύγας), Άλβες (78' Μορένο).

Αστέρας Τρίπολης : Κοσίτσκι, Λούι, Γκόιαν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης (66' Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (46' Μπαντιμπανγκά), Μάσα (81' Πάρα), Μουνάφο, Μπαράλες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.