Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έβαλε τέσσερα στον Καπίνο η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Έβαλε τέσσερα στον Καπίνο η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2015 02:22
Με πρωταγωνιστή τον Ρόις (γκολ και ασίστ), η Ντόρτμουντ κέρδισε με 4-2 την Μάιντς στο Βεστφάλεν και ανέβηκε προσωρινά στην 13η θέση της Μπουντεσλίγκα. Βασικοί Παπασταθόπουλος και Καπίνο οι οποίοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό κόντρα στη Μάιντς, η Ντόρτμουντ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη (4-2) που της επέτρεψε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους Βεστφαλούς, καθώς στο πρώτο μόλις λεπτό ο Σότο εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Βαιντερφέλερ και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακή λόμπα έξω από την περιοχή.

Η Ντόρτμουντ δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Ρόις και αρκετές ευκαιρίες για να παραβιάσει την εστία του Καπίνο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε, κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο στην επανάληψη, οι Βεστφαλοί ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς μέσα σε δέκα λεπτά. Στο 49’ ο Σούμποτιτς «έγραψε» το 1-1 με δυνατή κεφαλιά, ενώ στο 55’ ο Ρόις ολοκλήρωσε την ανατροπή με κοντινό πλασέ, αφού πρώτα προσπέρασε τον Έλληνα γκολκίπερ.

Ένα λεπτό μετά η Μάιντς κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ του Μάλι, ωστόσο η Ντόρτμουντ ξαναπήρε το προβάδισμα στο 71’. Μετά από μαγική ασίστ του Ρόις, ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε απέναντι στον Καπίνο και κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 78’ ο Σαχίν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Καπίνο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ομπαμεγιάνκ και από κοντά «καθάρισε» τη νίκη για την ομάδα του, η οποία έφτασε τους 22 βαθμούς και να ανέβηκε προσωρινά στην 13η θέση.

Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.