Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, 3η η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, 3η η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2015 00:04
Εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα στο πρώτο γύρο πήρε κόντρα στη Στόουκ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» διέλυσαν με 4-1 τους «πότερς» στο «Μπριτάνια» και διατήρησαν το -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι διέλυσε με 4-1 την Στόουκ στο «Μπριτάνια», παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο.

Δύο γκολ πέτυχε ο Αγκουέρο (33’, 70’ πεν.), ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 73’, ενώ Μίλνερ (55’) και Νασρί (76’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα.

Ισοφάρισε προσωρινά στο 38’ ο Κράουτς, ωστόσο η Στόουκ δεν άντεξε στο δεύτερο μέρος και παρέμεινε χωρίς νίκη για 2η σερί αγωνιστική.

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε εκδίκηση η Σίτι, 3η η Γιουνάιτεντ
Νίκη και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Μπέρνλι στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε στην 3η θέση μετά την ισοπαλία της Σαουθάμπτον με τη Γουέστ Χαμ (0-0).

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήταν ο Κρις Σμόλινγκ. Ο Άγγλος αμυντικός πέρασε στο 5ο λεπτό αντί του τραυματία Τζόουνς και με δύο γκολ (6’, 45+3’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «κόκκινους διαβόλους».

Το άλλο γκολ σημείωσε στο 82’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Φαν Πέρσι, ενώ η Μπέρνλι ισοφάρισε προσωρινά στο 12’ με γκολ του Ίνγκς, που έφτασε τα 5 τέρματα μέσα στο 2015.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.